You

332 17 0
                                    

„Dámy a pánové, na baskytaře, pretty kitty," řekl zpěvák a drobnější blonďáček se na něj s úsměvem podíval. „Polib mě" pošeptal Tommy a jemně vyššího muže kousnul do krku. Adam okamžitě reagoval a za doprovodu tleskajícího a ječícího publika políbil svého baskytaristu. Tommy okamžitě začal válku jazyků a zpěvák měl co dělat, aby blonďáka nesnědl. Po chvíli se odtrhl, aby to nevypadalo nápadně. Blonďák trochu posmutněl, chtěl víc. Adam se na něj usmál a zařval „Tommy Joe Ratliff!"
Načež Tommy začal hrát. Po chvíli se vracel na svoje místo a ucítil něco na svém zadku. Byla to Adamova ruka, která ho plácla. Skousnul si ret a pokračoval na místo, odkud měl výhled na publikum a na Adamův zadek. Pak už jen sledoval, jak Adam uvádí ostatní lidi z bandy a tanečníky. Po dohrání písničky se konečně šel spolu s ostatními uklonit. „Miluju vás, Helsinky!" zakřičel Adam a tím si vysloužil obrovský potlesk. A pár podprsenek na pódiu, samozřejmě. Pak odložil mikrofon a všichni spěchali do zákulisí. „Připravte se na party!" zařvala Ashley a začala se převlékat. Všichni, kromě Adama a Tommyho se na ni podívali a hned na to propukli ve smích. „Hele, nedívejte se na mě tak!" řekla se smíchem a dala si pohodlnější tričko. „Adame?" zeptal se Tommy muže stojícího vedle sebe. „Ano?" pousmál se Adam. „Chtěl bych ti něco.." otočil se k němu nervózně blonďák. Celou dobu, celé turné mu chtěl říct, co k němu cítí, ale nějak se k tomu nedokopal. Bál se Adamovy reakce. „Chtěl bych ti něco, říct, víš, já," začal Tommy, ale byl přerušen Ashley, která je oba přiběhla obejmout. „Byli jste skvělí, kluci. A T-Bone, snad ti nebude vadit, když ti na chvíli vezmu Adama," mrkla na něj Ash a odvedla si Adama někam dál. Blonďák si povzdechl a opřel se o stůl. Konečně měl odvahu mu to říct a zase se to pokazilo. Stejně jako minule, když se na koncertu drželi za ruce. Po koncertě se odhodlal, jenže mu to zase někdo překazil. Prohrábl si vlasy, pak se převlékl a odešel k autům, která už čekala, aby je mohla odvézt do klubu.
Mezi tím se už vyšší muž už dobavil se všemi, co si s ním chtěli promluvit, včetně Ashley, která přerušila jeho rozhovor s blonďákem. Nastoupil do jednoho z aut, ve kterém už seděli Tommy, Monte a Brian. „Tak, jsem tu, můžeme jet" zeptal se a pohodlně se usadil na sedadlo vedle blonďáka. Když se dostali do klubu, bylo okolo jedenácti hodin večer.
Hned, jak všichni prošli dveřmi, za doprovodu novinářů, kteří do klubu nemohli, se rozutekli a skoro celý večer se neviděli.
„Ahoj," oslovil Adama trochu opilý muž s finským přízvukem. „Ehm.. Ahoj, a ty jsi?" odpověděl nervózně Adam. „Sauli," trochu se mu motal jazyk „Sauli Koskinen" Novinář asi nebudeš- řekl si pro sebe a pousmál se. „Potřebuješ něco?" „Ne, jen tě tady sleduju, od chvíle, co jsi přišel," škytnul Sauli a jednou rukou se opřel kulečníkový stůl.  „To není dlouho" Adam se podíval na hodinky a zjistil, že tu takhle stojí už asi čtvrt hodiny. Rozhlédl se kolem sebe, hledal totiž jeho basáka Tommyho. Stoupnul si na špičky, aby lépe viděl, i když při jeho výšce to většinou nebylo potřeba. Bylo divné, že Tommyho blonďatá hlava není nikde vidět, většinou jde totiž poznat na sto honů. „Hledáš někoho?" řekl opilý fin a přisunul se blíž k Adamovi. „Ehm, ne" pousmál se a trochu uhnul. Ze Sauliho to táhlo jako z hospody. Ostatně, to se dalo čekat, když je v klubu už pěknou chvíli. „Ty toho moc nenamluvíš, co? Zvu tě na drink, to se ti pak rozváže jazyk," mrknul Sauli a táhl si Adama za ruku k baru. Objednal dvě whiskey. Adam to do sebe kopnul, jako by nic a pak objednal další. Jeho finský přítel se jen tiše zasmál.
Tommy mezi tím seděl na pohovce v rohu klubu. Nikdo ho neviděl, protože koutku byla tma. Sem tam se sice nachomýtl nějaký pár, co se začal ocucávat hned vedle něj, jenže většina skončila v kabince na záchodech. Už půl hodiny přemýšlel. Všechny jeho myšlenky patřily Adamovi. Co když mu city neopětuje, co když ho odmítne. Nebo co, když ho dokonce vyhodí z bandu? Ale stálo to za risk, Tommy Adama přece miloval. Z myšlenek ho vytrhla Ashley, která ho přišla politovat. „Notak, TBone, neseď tu tak sám, pojď se bavit!" objala ho kolem ramen s drinkem v ruce. „Sex on the beach?" poznamenal blonďák. „Jo," souhlasila. „Já.. tu na někoho čekám, Ashley, jdi se bavit, pak přijdu." Ash to vzdala a šla si objednat další drink. Tak jo, jdeme na to, tohle zvládneš. Povzbuzoval sám sebe, dodával si sebevědomí. Zvedl se z pohovky a prošel pár vlnících se, zpocených tanečníků, kteří se snažili vypadat sexy při tom, co se lepili na toho druhého. „Adame?!" zakřičel drobnější blondýn a prodíral se davem. Prodral se až k baru, kde uviděl smějícího se zpěváka, co si opírá hlavu o bar. Naproti němu seděl muž, o něco menší než Adam. Zamilovaně se na sebe dívali, sem tam se letmo dotkli. Tomuhle všemu Tommy přihlížel. Ještě, že si ho ani jeden z nich nevšiml, vypadal by v jejich očích jako šmírák. Blonďák zatnul ruku v pěst a kousnul se do rtu. Viděl, jak jejich doteky přerostly v něco víc. V polibek.


___
Prosím, aby jste se trochu zapojovali, protože když nevidím žádnou zpětnou vazbu, moc mě nebaví psát.
Votujte, komentujte, sdílejte.
Miluju vás,-Glambert<3

Something about..Kde žijí příběhy. Začni objevovat