Hoofdstuk 10 - Liefde

21 0 0

Jo wordt wakker met een gevoel alsof ze zweeft. Haar hoofd ligt op Darts borst en blijkbaar is haar vlecht vannacht losgeraakt, want haar haar staat alle kanten op. Dart slaapt nog en ziet er jong en ontspannen uit. Ze houdt zielsveel van hem en is dankbaar dat ze hier mag liggen, in zijn bed en in zijn armen. Gisteren was magisch, bevredigend, teder, ongelooflijk... er bestaan geen woorden voor. Hij was zo lief en had volledige controle over zijn eigen verlangens. Het was behoorlijk indrukwekkend, hij heeft de hele tijd alleen maar aan haar gedacht. Ze heeft altijd geloofd dat alle mannen op een gegeven moment hun zelfbeheersing zouden verliezen. Dat zoiets onvermijdelijk was. Maar Dart niet, hij was in controle en voelde haar perfect aan, alsof hij haar gedachten kon lezen. Een aantal keren raakte ze in paniek, maar hij wist steeds precies wat te doen of te zeggen om haar rustig te krijgen.

Ze voelt de tranen in haar ogen branden, maar deze keer zijn ze niet van verdriet. Ze is gewoon overweldigd door deze liefde, de liefde die ze voelt voor hem en andersom. Ze voelt de liefde die hij voor haar heeft zelfs nu hij ligt te slapen, terwijl hij haar vasthoudt. Ze probeert haar tranen weg te slikken, maar er rolt er toch één over haar wang en landt op zijn borst. Zijn ogen schieten open en hij veegt een lok haar uit haar gezicht. Hij bekijkt haar met slaperige ogen en ze voelt dat hij zich zorgen maakt. Zodra ze naar hem opkijkt, ziet hij de tranen in haar ogen en wordt nog bezorgder. Maar ze glimlacht naar hem en schudt haar hoofd, zo overmand door emoties dat ze nog niet kan praten. Ze haalt diep adem en zegt moeizaam: "Ik ben niet verdrietig. Ik ben gewoon overweldigd door dit alles. Het moet er gewoon uit. Ik hou meer van jou, dan ik ooit voor mogelijk gehouden heb. Dankjewel voor gisteren. Dankjewel voor je liefde." Ze lacht, terwijl de tranen over haar wangen stromen en knuffelt tegen hem aan. Dart houdt haar stevig vast en verbergt zijn gezicht in haar haar, zelf ook behoorlijk emotioneel. Deze vrouw is alles wat hij nodig heeft om gelukkig te zijn, ze maakt hem beter op alle vlakken. Ze heeft haar lichaam en haar ziel aan hem gegeven gisteren, iets wat hij nog nooit gevoeld heeft. Ze kwamen samen op een manier die zoveel meer was dan alleen fysiek. En om nu te weten hoe zij zich voelt en dat ze net zo van slag is als hij... Hij veegt een traan van zijn wang en zegt zacht: "Ik ben zo dankbaar dat ik je hier bij me mag hebben. Ik heb geen flauw idee waar ik je aan verdiend heb, maar ik zal voor de rest van mijn leven dankbaar voor je zijn. Gisteren was voor mij ook heel bijzonder, om zoveel verschillende redenen. Het was het mooiste dat ik ooit gevoeld, gedaan, meegemaakt heb. Ik wist niet dat het zo kon zijn. Dankjewel voor je liefde, Jo."

Jo zucht blij en tekent met haar vinger rondjes op zijn borst, luisterend naar zijn hart, die in hetzelfde tempo als de hare klopt. Dart speelt met haar haar. Hij draait een krul om zijn vinger en laat hem dan los, zodat de krul opspringt. Ze liggen daar, blij en ontspannen, totdat Canelle op bed springt. De kat klaagt luid en duidelijk over het gebrek aan eten en aandacht. Jo lacht en kriebelt Canelle op zijn kop, terwijl Dart tegen de kat moppert. "De volgende keer houden we de deur dicht. Dit ventje is veel te jaloers en jij maakt het erger door hem zo te aaien." Jo grinnikt en gaat rechtop zitten. Ze kijkt hem met twinkelende ogen aan en zegt: "Ik heb meer dan genoeg liefde in me, om jullie allebei gelukkig te maken. Trouwens, ik kan de verleiding om een mooie man te aaien niet weerstaan." Ze aait Dart over zijn hoofd met een ondeugende glimlach en hij begint te lachen. Ze buigt naar de grond om haar slipje op te rapen en staat op om hem aan te trekken. Dart zucht teleurgesteld. Jo giechelt en loopt naar zijn kast om daar een T-shirt uit te halen en aan te trekken. Hij gaat rechtop zitten en staart naar haar, terwijl ze de slaapkamer uitloopt met Canelle op haar hielen. Ze ziet er goed uit in zijn shirt, denkt hij glimlachend. Hij staat op en loopt naar de keuken. Daar aangekomen geniet hij van het uitzicht, want Jo bukt voorover om voer in de bakjes van de katten te doen. Hij staat doodstil en gelukkig naar haar te kijken, terwijl ze tergend langzaam rechtop gaat staan en over haar schouder naar hem kijkt. Hij voelt zich betrapt en bloost een beetje. Ze lacht en zegt: "Ik kan het voelen als je naar me kijkt. Dat zul je nooit stiekem kunnen doen." Hij haalt zijn schouders op en loopt naar haar toe om zijn armen om haar heen te slaan. "Heb je honger, lief?" Jo knikt en haar maag rammelt om het te bewijzen. "Ik moet me alleen eerst douchen, anders blijft dit haar voor altijd zo zitten." Dart doet een stap achteruit en bekijkt haar met een scheef lachje. "Dat zou ik helemaal niet erg vinden. Ik hou van je zo los en wild." Jo stompt tegen zijn schouder en ze lachen samen.

Nog niet verslagenLees dit verhaal GRATIS!