21

849 35 1

Apabila mendengar perkataan "ily" keluar dari mulut Alyna. Hariths terus memeluk dan mencium pipi Alyna.

Alisse: YAALLAH MATA AKU!!!! WOI PUBLIC WOI PUBLIC!!! JANGAN KISS KISS!!! LYNA MEMBER KU!!!!

Alisse menutup matanya yang acah suci tu.

Alyna: kau memang saja nak kena tumbuk dengan aq an. Ketuk reti x ha?! Pastu sebok menjerit. Mampos ah dengan acah suci kau tu. Kau pikir aku tak tau yang kau pernah tengok cerita korea yg x cover part kiss tuh.

Alisse: magawd! Srs ah kau dh savage balik. Well Hariths, camne leh hidup bahagia kalau dia dh cmni.

Hariths: tahan je ah. Anyway aq mcm pernah nampak muka kau.

Alisse: hahaha dasar otak low. Aq yang intip kau punya gp masa kau plan nk serang mansion kitorg. Sedih hidup misya tu an. Ada pakwe x leh pakai. Kan dh kena tembak. Dia pon sekor pergi ikut kenapa. Berani mati.

Hariths: siapa yang tembak lengan dia haritu eh. Tak tepat ke?

Alisse: kau nak anak buah sendiri mati ke. Bini kau kemain tepat tembak bagi dia sakit sikit je.

Alyna menggenggam jari kelingking Hariths sehingga merah. Hariths hanya menahan sakitnya.

Wow bini dia pergi gym ke? Hahahaha. Well ofc Alyna pergi klau x mana dtg abs tuh. Makan kuat exercise pon perlu.

Alyna: kau nk apa dtg sini alisse. Kembar kau mana.

Alisse: dia tengah date. Aku bosan mereput so aq dtg jenguk kau ah. Tiber dapat tengok drama free. Ni rse nk balik ni. Lagipon aq baru bawakkan ayam goreng dengan robbokki yg aq masak. Klau kau nk berdrama boleh lah aku balik dulu. Kau nak sambung sambung. Ayam dengan robbokki ni aq bagi jiran aku je lh.

Alyna: x payah acah pasrah sangat. Dah duduk sana. Aku nak angkat wayar ni jap. Rimas betul kena bawak kulur kilir. Dh hidang pat. Aq nk makan ni.

Hariths: woi elok lah sikit. Kalau putus wayar tu macam mana sayang oi. Perlahan.

Alyna: nasib baik esok aq balik. Kalau tak memang aq lari je dari sini. Rimas siot.

Alisse: dah jom makan.

Mereka semua menjamu selera dengan hidangan yang dimasak oleh alisse. Selepas selesai makan. Alisse mengemas semua dalam bilik tu kemudian mereka bersembang sehingga lewat malam. Alisse pulang ke rumahnya sendiri manakala Hariths dan Alyna masih duduk berehat di hospital untuk malam yang terakhir kerana pagi esok mereka akan terus pulang ke Malaysia.

HATE YOU MR MAFIAWhere stories live. Discover now