Utószó

90 6 3
                                    

Véget ért életem első "könyve"... Mielőtt azonban végleg lezárnám ezt a kis gyűjteményt, mesélek egy kicsit...

2019 júliusában merült fel bennem először a gondolat, miszerint a már majdnem fél éve letöltött Wattpadon ne csak olvassak, de írjak is valamit. Tudni kell rólam, hogy nem vagyok egy túl kitartó típus (ami az írást illeti) éppen ezért az, hogy egy teljes történetbe bele kezdjek nem lett volna jó döntés. (Valószínüleg a közepén abbahagytam volna...) Jött az ötlet, hogy gyűjtsek mémeket, vicceket egy adott témával kapcsolatban. Ettől a ponttól kezdve, már egyértelmű lett, hogy a Harry Pottert választom témának. Hogy miért? Nos, arról nagyjából 15000 szót tudnék írni, és nem szeretnélek Titeket ezzel untatni. 2019. 07. 11-én posztoltam az első részt, aztán szépen sorjában egyre többet és többet. Az elején csak én olvastam, meg esetleg néhány osztálytársam, akiket megkértem rá. Aztán jöttetek TI! Csupa nagybetűvel. TI akik nemcsak elolvasták, nemcsam vote-olták, nemcsak listázták a könyvet, nemcsak kommentet írtatok, erőt is adtatok! Lehet, hogy közhely meg minden, de Nélkületek nem igazán jöhetett volna össze ez az egész.

Szerettem volna valahogy kerekre zárni ezt az egészet, ezért a 80. rész környékén eldöntöttem, hogy 100 része lesz. Ma már letudom írni, hogy ez egy könyv. Idézőjelek nélkül. Vannak benne betűk, írásjelek, számok, egy adott téma köré épül. Ez igenis egy KÖNYV! Amivel én igenis sokat törődtem! Ezt senki nem veheti el tőlem!

Előfordulhat, hogy valamikor folytatni fogom a könyvet vagy kezdek egy második kötetet, de ez nem mostanában lesz. (Felvételi...😥)

Köszönök szépen Mindent Mindenkinek!

fsarii⚡

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 28, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Minden, ami Harry Potter⚡Where stories live. Discover now