prologi

2.7K 93 9

"Mä oon täällä pelastaakseni sut," minulle sanotaan.

"En mä kaipaa pelastusta, mä oon ateisti", tuhahdan sytyttäessäni tupakan.

Tyyppi vieressäni naurahtaa huvittuneesti. "Naura mulle vielä kerran niin mä tungen tän palavan tupakan sun korvaan", sähähdän ja katselen kaukaisuuteen.

"Joo, no, en mäkään usko yhtään mihinkään. Mutta kyllä mä tajuan, miks mut on lähetetty tänne pelastamaan sua", tyyppi nauraa yhä.

"Mä en tarvitse pelastusta."

1. Tää ficci on 100% mielikuvituksen tuotetta. En oo ikinä tavannu 1D:n tai 5sos:n jäseniä, enkä kokenu ficissä olevia tapahtumia.

2. Älä kopioi tekstiä mihinkään. Jos kopioit jollekin esim. näytepätkän ficistä, kysy lupa ensin.

3. Älä kopioi kansikuvaa.

4. Tän ficin tarkotus ei oo puuttua siihen, mihin kukakin uskoo/ei usko.

Selitys 4. kohtaan: Tässä saattaa olla ihan pieniä viittauksia kristinuskoon, koska se on mulle helpoin kirjottaa. Mun tarkotukseni ei oo halventaa kenenkään muun uskonnollista vakaumusta, tai tuputtaa kristinuskoo kurkusta alas. Kaikki saa uskoo mihin haluaa tai olla ihan täysin uskomatta, enkä halua että sitä otetaan enää tän jälkeen puheeks kommenteissa tai muuallakaan mun ficceihin liittyvissä jutuissa :)

Vaikka julkasin prologin nyt, se ei tarkota että alan heti kirjottaa (tarkotuksena olis joulukuussa). Mulla on sen verran kuitenki muitakin ficcejä, jotka on pikkusen ylempänä tärkeysjärjestyksessä.

Ja kyllä, päähenkilönä on Ashton, mutta kaikki muutkin esiintyy tässä ficissä ainakin jonkunlaisessa roolissa :)

Feel free to comment :3

Ootte parhaita

H, xx

safe || ashton irwin fanfiction in finnishRead this story for FREE!