13

601 55 4
                                                  

Sohyun&Yohan: APA??!!

Yohan: wae omma?! Wae? Kenapa awal sangat?! Yohan tak nak!!

Pn. Kim: sebab omma tak suka nak lambatkan hari perkahwinan korang .. nanti lambat lambat ada je masalah

Pn. Park: jadi omma dengan Pn. Kim dah diputuskan untuk buat wedding korang minggu depan!! /teruja/

Yohan: Yohan tak nak! Yohan tak nak!

Pn. Kim: Yohan! Jaga adab kamu eh!

Yohan: tch!!

Lepas omma kata macam tu , aku terus duduk dekat sofa dengan menahan geram. Aku ikutkan memang nak pergi. Tapi aku tahu nanti omma sanggup buat apa apa je supaya aku ikut arahan dia. Benda first sekali yang dia akan buat is ugut aku. Ugut nak freezekan duit bulanan aku , tak bagi aku keluar & etc. Jadi aku memang kena tahan sabar! Diaorang langsung tak faham aku .. dah aku kata aku tak suka , tak sukalah! Kerja asyik nak memaksa je

SKIP
*Selepas selesau segalanya*

Pn. Kim: Yohan-na , kamu hantarkan Sohyun balik eh .. omma dengan Pn. Park nak pergi tengok barang lagi ni

Yohan: omma , tak boleh ke Sohyun ikut omma je?

Pn. Kim: /menjegilkan matanya/

Yoham: ish! Yelah!

*Yohan terus berlalu keluar*

Sohyun: Sohyun pergi dulu .. anneyong /keluar/

*Pn. Park & Pn. Kim hanya tersenyum melihat mereka*

SOHYUN POV
Berdebar kalini lain macam dari yang tadu. Yohan nak hantar aku balik! Rasa macam sweet pula. Tapi keadaan dalam kereta ni serious sunyi. Aku usha Yohan dari ekor mata aku. Nampak muka tengah marah. Menyampah. Kalaulah hubungan kitaorang ni okay , bolehlah aku pegang tangan dia. ARGGH :(

Yohan: /memberhentikan keretanya/ kau turun dekat sini

Sohyun: /terkejut/ ta-tapi omma suruh awak hantar saya sampai dekat rumah

Yohan: so? Aku yang drive .. kereta aku .. ikut suka aku lah nak drop kau dekat mana mana pun

Sohyun: tapi Yohan , tempat ni jauh dari stesen bus stop .. kalau awak drop saya dekat situ pun tak apa kot

Yohan: so? Aku dah katakan suka hati akulah nak drop kau dekat mana mana pun .. aku yang drive .. jadi sekarang aku nak kau turun

*Sohyun teragak agak untuk turun*

Yohan: aku kata elok elok kau tak nak dengar .. takkan kau nak dengar aku menjerit baru kau nak turun?

Sohyun: na-nae .. saya turun

*Lalu Sohyun turun dari kereta & Yohan terus beredar*
*Selepas Yohan beredar , air mata Sohyun terus mengalir dengan laju*

Sohyun: om-omma! Hyun tak kuat! Kenapa dia sanggup buat Hyun macam ni? Kenapa?! Kenapa?! Hina sangat ke Hyun ni dekat mata dia?! /menangis/

Aku sedih sangat. Aku tak sangka dia sanggup buat aku macam ni. Kenapa dia jahat sangat dengan aku? Kenapa? Aku berhatap sangat yang aku ada level sabar yang tinggi. Tapi aku dah tak boleh tahan. Aku benci dia! Ye mulut aku kata lain , hati aku kata lain. Walaupun mulut aku mengungkapkan perkataan benci pada Yohan , hati aku masih lagi menyayangi Yohan. Bila aku cuba nak lupakan dia , mesti dia muncul depan aku dan hati aku terus lemah. Aku memang tak boleh nak hadap semua ni. Jujur. Aku tak boleh

YOHAN POV
*Selepas meninggalkan Sohyun , Yohan tersenyum puas*

Yohan: game hampir nak bermula .. kau tunggu jelah Sohyun /evil smirk/

----------------------------------------------
anneyong , new update for today!
cerita best hampir nak bermula
please vote and comment banyak banyak. saranghae readers <3

√ 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎 · 𝐤𝐢𝐦 𝐲𝐨𝐡𝐚𝐧Where stories live. Discover now