6| Bence gördüğünüz en yakışıklı ölüyüm.

3.4K 431 215
                                    

Girdikleri barda gözlerini merakla gezdirerek gülümsedi Jungkook. Buraya daha önceden hiç gelmemişti ve yolu da karışıktı aslında, Jimin sanki eliyle koymuş gibi bulmuştu gerçi. Jungkook bu şehri en iyi bilenlerden olmak istemişti hep, ama vakti ne yazık ki kısıtlıydı.

Jimin rahatça içeride ilk gözüne kestirdiği masaya oturdu. Peşinden de Jungkook hemen meraklı meraklı etrafı süzerek gelmişti.

Jimin buraya sık sık geliyor gibiydi, yakası açık gömleğinin cebinden parlak bir kutu çıkarıp içinden dün gece sardığı sigaralardan birini çıkarıp dudakları arasına yerleştirdi. Kapalı alan olmasına rağmen içeride herkes sigara içiyordu ve Jungkook şimdiden leş gibi koltuğuna emindi. Yine de bunu şimdilik boşvererek kollarını masaya dayayıp hafifçe Jimin'e doğru uzandı. "Vampirler de mi sigara içiyor?"

Jimin dalgasına sorduğunu düşünmüştü bu yüzden gülümseyip geçecekti ama Jungkook'un akik taşı gibi irislerini üzerine dikmiş meraklı meraklı cevap beklediğini görünce gayet ciddi olduğunu anladı. Cidden çok meraklı diye geçirdi içinden. Buraya gelene kadar da saçma sapan milyon tane soru sormuş eğer cevaplardan tatmin olmazsa bir de irdelemişti.

"Kan eksikliği çekmediğimiz müddetçe sizden pek bir farkımız yok." Jungkook'un hâlâ yanan piposunu alıp sigarasını ucuna bastırarak yaktı ve ona geri uzattı. "Ayrıca bence bizim içmemiz daha mantıklı küçük melez."

Jungkook ona küçük diyip durması bölümüne sonra sinirlenmeyi aklına yazıp anlamadığını belirtircesine kaşlarını çattı. "Neden?"

Jimin sigaradan büyük bir nefes çekip gri dumanı bilerek Jungkook'dan uzak tarafa üfledi. O da pipo içiyordu gerçi ama Jimin müdahale etmese de pek onayladığı bir şey değildi. "Bu öldürücü bir şey ve ben ölümsüzüm. Ama aynısı senin için geçerli değil bak."

Jungkook gözlerini devirerek arkasına yaslandı. "Ben cadıyım."

"Ve ölümlüsün."

"İstersem ölümsüzlük büyüsü yapabilirim." Ah , elbette yapamazdı. Ne o kadar büyü bilgisi vardı ne de kontrolü. Melez olduğu için aslında yüksek bir potansiyeli vardı ama bu henüz ona söylenmiyordu. Gücü kontrolden çıkmaya müsaitti çünkü, Jungkook daha çok toydu.

"Biz buna kolay yoldan vampirlik diyoruz ufaklık. Çok istiyorsan rica etmen yeterli." Jimin sırıtarak onun kocaman açılan gözlerini izledi. Sanki Jimin hakaret etmiş gibi tepki veriyordu. Kollarını önüne bağlayıp kafasını iki yana salladı. "Vampir olacağıma ölürüm daha iyi."

"Aslında vampir olunca zaten ölmüş oluyorsunuz bu yüzden hangisi daha iyi tekrar düşünmenizi öneririm."

Jungkook tek kaşını kaldırarak kafasını hafifçe sağa doğru yatırdı. Evet , acaba şimdi kafasına ne takılmıştı?

"Ölü olduğunuzu kabul ediyor musunuz yani?"

"İnsanlığımın ölü olduğunu elbette kabul ediyorum ama ille de bana ölü diyecekseniz bence gördüğünüz en yakışıklı ölüyüm."

Jungkook tam yanaklarının ısındığını hissediyordu ki yanlarına gelen garson kurtarıcısı oldu. Şimdi siparişleri Jimin verecekti ama Jungkook içinden absent alması için dua ediyordu.

Ya da niye dua ediyordu ki kendi istediğini söyleyebilirdi.

"Bana iki absent, Jungkook'a da meyve..."

"Üç absent olsun."

Jimin lafını ağzına yarıda kesen Jungkook'a ne yaptığını sorarcasına baktığında Jungkook omuz silkti. "Ne istersem onu yapabileceğimi söylemiştiniz."

fireonwater°jikook Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin