Encanto

108 34 13
                         

"―Daca noi ne dezbinăm, el o să câștige. O să ne aducă la disperare și o să murim ca niște animale fără apărare în gura unui lup. În gura unui demon."

Orașul Thornswood ascunde mai multe secrete decât lasă la vedere, dar dacă ești destul de atent,  poți să vezi prin crăpătura măștii pe care toți o afișează. Ceva necunoscut, ceva uimitor și înfricoșător în același timp.

Blake Leigh se mută într-un oraș nou, la timp pentru clasa a unsprezecea,  după un accident care îi răpește dorința de viață.  Locuind cu verișoara sa, Azalea Leigh, acesta învață că trecutul face parte din el și că ceea ce îl adusese în Thornswood nu era întâmplător, căci familia lor face parte dintr-un vechi sabat puternic de vrăjitoare, dar ale căror puteri au slăbit de-a lungul timpului.

Dar dacă Blake credea că probleme lui se vor termina, atunci se înșeală amarnic, pentru că abia încep,  odată cu gașca Azei, a căror prietenie sta sub semnul întrebării. Aza, Bex, Syerra, Jordan și West nu mai sunt prietenii de altădată,  iar secretele dintre ei îi despart asemenea unei prăpastii.

Aza e mai puțin prietenoasă și nu se simte în siguranță decât dacă are un cristal după ea, pasiunea ei este tarrot-ul și, totodată, felul ei de a-și ține talentele sub control.

Bex este o bombă cu ceas care stă să explodeze, mai instabilă pe zi ce trece, pasionată de mituri, istorie, dar cu o loialitate față de prietenii săi care îi frânge inima și îi ridică ziduri ale neîncrederii.

Jordan este căpitanul echipei de baschet și iubitor de artă, cu secrete bine ascunse și cu puteri nebănuite, ale cărui gânduri distruge suflete.

Syerra este obosită să mai lupte cu lumea din jurul ei și să își demonstreze că se mai poate salva, o Afrodita a lumii moderne cu răni provocate de suspiciune și trădări, cu ochi ageri ca de șoim care urmăresc mișcările răului.

West este pianist, se adâncește din ce în ce mai tare în mrejele întunericului și fură inimile fetelor mai repede decât le frânge, având probleme cu furia și căutându-și inspirația prin metode neortodoxe.

O seară e de ajuns destinului sa îi readucă împreună pe toti și un moment de neatenție, ca lumea lor să se zguduie pentru totdeauna.

Luna plină, carți de tarot și sânge de dragon, pietre fermecate și frică: rețeta pentru eliberarea răului suprem.

Cine îi va supraviețui?


***


În curand.

EncantoWhere stories live. Discover now