10

641 59 1
                                                  

Pn. Park: cantik! Hyun peluklah tangan Yohan

Sohyun: /buat muka tak nak memeluk tangan Yohan/

Pn. Park: alahai Hyun ni .. omma nak kamu practice jr

SOHYUN POV
Bila aku dengar omma suruh aku peluk tangan Yohan , aku dah clumsy. Aku malu sangat aku terus buat muka dekat omma. Omma ni suka cari pasal tau. Nak tak nak aku kena peluk juga. Aku perlahan lahan memeluk tangan Yohan. Time aku dah peluk tu , aku dah dapat rasakan yang Yohan benci. Benci tengok aku peluk tangan dia.

Pn. Kim: okay cantik! Omma suka!

Yohan: omma , lama lagi ke?

Pn. Kim: dah nak habis dah lah ni

Pn. Park: kejap lagi nak bayar dah .. korang pergilah tukar baju .. omma peegi bayar jap dengan Pn. Kim

*Pn. Park & Pn. Kim berlalu pergi*

Yohan: kau dah boleh lepaskan tangan aku kot /menjeling tangannya/

Sohyun: oh! /melepaskan tangannya/ mianhae

Yohan: menyampah lah! Kenapa dalam banyak banyak perempuan yang CANTIK , kau juga yang kena jadi isteri aku? /terus berlalu pergi/

SKIP
*Setelah selesai segalanya , mereka terus pulang*
*Setelah tiba di rumah*

Sohyun: kitaorang dah balik

*Tiba tiba , Sohye datang ke arah mereka*

Sohye: dah beli dah?! Dah beli dah? /excited/

Sohyun: dah

Sohye: nak tengokk /ambil dress tersebut di tangan Sohyun & buka/ WAAAA!! CANTIKNYA! siapa pilih? Omma ke?

Pn. Park: eh bukan omma yang pilih tapi Hyun yang pilih

Sohye: seriouslah?! Pandainya Hyun pilih!! Cantik betul

Sohyun: biasalah

Sohye: nanti unnie nak makeupkan Hyun tau!

Sohyun: ye

Sohye: unnie excited! Excited nak tengok Hyun kahwin

Pn. Park: Hyun dah nak kahwin .. kamu ni Sohye bila?

Sohye: ish omma ni .. Sohye busylah .. tak ada masa nak cinta cinta ni

Sohyun: unnie pun kalau busy kenalah cari ruang juga untuk bercinta .. takkan tak ada sesiapa nak unnie? Unnie kan cantik /rolling eyes/

Sohye: amboi cari pasal eh mentang mentang dapat kahwin dengan cinta hati sendiri

Sohyun: unnie!! Shhh

Pn. Park: ha cinta hati? Jadi sebelum ni Hyun memang dah suka kan Yohan lahh??

Sohyun: erm ma-mana ada

Sohye: ye omma Hyun memang suka Yohan dari awal lagi

Pn. Park: ooooooo patut lah happy semacam ye

Sohyun: ish mana ada omma! Ish unnie ni kan /memukul tangan Sohye/

Sohye: cari pasal lagi bluekk

-------------------------------------
done double update for today! congrats yohan bby dapat no1 and congrats too dekat hyeongjun bby dapat no8 mwah.
please vote & comment banyak banyak
cerita best hampir nak bermula korang tunggu jelah hehehe
saranghae readers <3

√ 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎 · 𝐤𝐢𝐦 𝐲𝐨𝐡𝐚𝐧Where stories live. Discover now