09

631 59 0
                                                  

❤Sohyun: sabar Sohyun jangan nangis /gigit bibirnya dari tahan nangis/

*Selepas Yohan pergi semula duduk di sofa , Sohyun hanya mencari baju weddingnya keseorangan*

❤Sohyun: mesti bestkan kalau Yohan boleh terima aku lepastu cari wedding dress sama sama hm

*Selepas beberapa minit Sohyun mencari bajunya , lalu Pn. Kim datang*

Pn. Kim: Sohyun , dah jumpa dah baju kamu?

Sohyun: dah Pn. Kim

Pn. Kim: aigoo tak payah Pn. Kim sangat lah .. omma je cukup

Sohyun: nae omma /malu/

Pn. Kim: Yohan mana?

Sohyun: erm tu / tunjuk ke arah Yohan yang sedang bermain hp di sofa/

Pn. Kim: Yohan ni memang masalah lah .. Sohyun , kamu kena bersabar sikit dengan Yohan tu .. dia tu memang keras kepala kalau omma dengan appa paksa dia .. tapi nanti lama lama dia boleh lah tu terima Sohyun .. cuma kena bagi masa sikit dekat Yohan

Sohyun: nae omma .. Sohyun tak kisah pun .. Sohyun faham /senyum terpaksa/

Pn. Kim: kamu dah jumpa kan baju kamu?

Sohyun: nae

Pn. Kim: baju Yohan?

Sohyun: dah jumpa

Pn. Kim: ha okay lah tu .. omma panggil Yohan jap

YOHAN POV
Lepas aku marah Sohyun aku terus duduk dekat sofa. Aku menyampah tengok dia bahagia sebab dia dah dapat aku. Aku tak boleh. Benda ni buat aku lagi benci dengan Sohyun. Kalau boleh aku memang tak nak langsung tengok muka dia. Menyampah sangat. Aku tak tahu kenapa aku setuju. Yea memang aku ada plan jahat tapi aku tak tahu kenapa aku macam tak kisah. Pelik.

❤Yohan: lama lagi ke ni? Hm

*Sedang Yohan ralit bermain hp .. Pn. Kim datang ke arahnya dan rampas hpnya di tangan Yohan*

Yohan: ommaaaa! Apa ni! Bagi lah balik!!

Pn. Kim: kenapa Yohan biarkan Sohyun cari baju sorang sorang? Kamu sebagai bakal suami dia kena teman dia .. cari sama sama .. ni tak .. duduk main hp je

Yohan: ish Yohan malaslah!

Pn. Kim: mana boleh malas malas .. kamu kena pilih sama sama .. pergi sekarang dekat Sohyun! Pergi try baju

Yohan: tch!

*Yohan terus bergerak ke arah Sohyun*

Yohan: mana baju aku?

Sohyun: nah /memberi suit hitam kepada Yohan/

Yohan: /mengambil baju/ bencilah asyik kena paksa je!

*Setelah mereka berdua mencuba baju , mereka terus keluar dari fitting room*

Sebuah gaun besar yang berwarna putih jatuh terletak di atas lantai dikenakan di badan Sohyun. Cantik sangat. Aku pakai suit berwarna hitam. Aku rasa Sohyun nampak cantik. Tapi aku langsung tak ada perasaan sikit pun dekat dia. Sikit pun tak ada. Yang ada hanya perasaan benci. Kalau aku perasan Sohyun ni sebernanya cantik tapi dia tak pandai nak bergaya. ( so all wedding stuff ad akan tunjukkan dekat part dorang nak kahwin nanti hehe )

Pn. Kim: AIGOOO! Secocok betul lah kamu berdua ni! Sohyun nampak cantik! Yohan nampak segak!

Pn. Park: pandainya Hyun pilih dress! Omma suka lah dress kamu .. cantik sangat!

Sohyun: /senyum/

Pn. Kim: nah , cuba pegang bunga ni /memberi sejambak bunga/

Sohyun: /mengambil/

Pn. Park: cantik! Hyun peluklah tangan Yohan

-----------------------------
double update!!

√ 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎 · 𝐤𝐢𝐦 𝐲𝐨𝐡𝐚𝐧Where stories live. Discover now