YENI ÇOCUK

40 1 0
                                    

Ertesi gun uyandim ve kahvalti yapmak icin hemen ustumu giyinip asagi indim. Ama gec kaldigimi fark edince anneme bagirarak "anne ben gec kaliyorum optum " diyip ciktim. Ardindan yolda giderken birden ayagim kayip dustum ve ordan gecen 2-3 erkek ordan geciyordu ve bana bakip gulduler. Allahım bu nasil bir gun olucak demeye kalmadan biri aniden omuzuma vurdu ve elimdeki butun kitaplar yere dokuldu. Adam arkasina bakmadan gitti. Neyseki daha fazla bir olay yasamadan okula gelmistim. Gozum Ezeli ariyordu ama bir turlu bulamadim. Aniden zil caldi ve hizli adimlarla sinifa giderken kapi aniden acildi ve yuzume carpti , yere dustum. O sirada Ezel ordan gecti ve beni yerden kaldirmak icin elini uzatti . Ama bir sorun daha vardi bir oglan daha bana elini uzatti yerden kaldirmak icin . Ama ne yapicagimi sasirdim simdi hangisinin elini tutacaktim. Aklimdan Ezelin elini tutmak geciyordu ama onunla kusmutum o yuzden diger tanimadigim oglanin elini tuttum. Ezel bana sinirli sinirli bakti ve oradan uzaklasti.

Oglan bana bakarak "selam ben Kerem bu okula yeni geldim " dedi. " selam bende Aleyna 9 yildir buradayim" dedim. Zil sesini duyar duymaz Kereme donup "sen hangi siniftasin ben 8/a " dedim. "Bende 8/a" dedi ve beraber sinifa gittik benim yanim bostu ve onu yanima cagirdim. Yanima oturdu o sirada hoca sinifa girdi ve herkes ayaga kalkti. Sonra derse basladi. Hoca sorular sordu biz cevap verdik ve tenefus zilini duyduk. Beraber kantine gittik. Ezel ile o kizin kantinde oturdugunu gordum. Bende Kerem ile beraber oturdum. Keremle sohbet etmeye basladik.

"Hangi okuldan geldin Kerem "

" aslinda ben almanyadan yeni geldim ve bu okulun guzel oldugunu duydum ve buraya gelmek istedim."

" aaa oylemi almanyadada mi adin Keremdi."

" hayir orda adim jack di ama ben bu adimi daha cok seviyorum."

Konusmaya devam ettik birden Ezelin bizim masaya dogru geldigini fark ettim.

" selam ben Ezel duydumki bu okula yeni gelmissin ama ben sana tavsiyede bulunuyum kizlara satasma heleki Aleynaya yoksa ayagimin altina alirim " dedi ve artistlik yaparak gitti . Offf bu cocuk beni seviyoo yaaaa

depresyondayımOnde histórias criam vida. Descubra agora