07

665 59 3
                                                  

SOHYUN POV
Aku sedih. Sedih sangat lepas dengar setiap kata-kata yang hina dari mulut Yohan. Aku tak tahu nak rasa apa waktu tu. Perasaan aku bercampur baur. Sedih & gembira. Aku sangat gembira sebab impian aku untuk mengahwini crush aku , Kim Yohan menjadi kenyataan. Aku memang tak sangka perkara sebegini akan terjadi. Tapi aku sedih sebab aku tahu Yohan memang tak akan balas cinta aku & sukakan aku. Tetapu walaupun Yohan sudah menjadi suami aku nanti , aku tetap akan sayang dia & cuba untuk buat diri dia jatuh cinta dengan aku. Itulah impian aku

*Sohyun masuk semula ke dalam hotel dengan hati yang sedikit hancur*

Pn. Kim: Sohyun-ah , mana Yohan?

Sohyun: dia dah pergi .. dengan kawan kawan dia

En. Kim: Yohan ni memang dah melampau

Pn. Park: sabarlah En. Kim .. biasalah tu .. mungkin Yohan tak bersedia lagi ke?

En. Kim: sedia ke tak sedia .. saya tetap nak Sohyun jadi menantu saya

*Sohyun terkejut selepas mendengar kata kata En. Kim*

Pn. Kim: nae .. kitaorang memang nak sangat Sohyun jadi menantu kitaorang .. Sohyun kena bersabar sikit dengan Yohan tu .. dia memang degil .. nanti aunty pujuk dia ya?

Sohyun: nae

SKIP
*Selepas habis dinner bersama sama .. mereka terus pulang*
*Di dalam kereta*

Sohye: omma , Sohye tak fahamlah .. kenapa diaorang kena kahwin sedangkan Yohan tak setuju?

Sunghee: tulah pasal .. nanti mesti rumah tangga diaorang tak bahagia

Pn. Park: sebab tulah Pn. Kim nak satukan Hyun dengan Yohan .. dia nak Hyun cuba ubahkan Yohan .. lagipun ni atas permintaan atuk appa dengan En. Kim .. kita kenalah tunaikan .. tak baik tangguhkan janji

Sunghee: tapi omma-

En. Park: eh kamu ni Sunghee .. mulut mengalahkan perempuan ye dia punya bebel

Sunghee: yelah appa .. Sunghee nak tengok Hyun bahagia ok

*Sohyun hanya mendiamkan diri*

YOHAN POV
*Pada waktu malam , Yohan baru sahaja pulang ke rumah*

En. Kim: Yohan pergi mana tadi?

Yohan: lepak dengan Jinhyuk & Hangyul lah

Pn. Kim: Yohan , Yohan tak boleh selalu macam ni .. nanti Yohan dah nak kahwin dengan Sohyun

Yohan: Yohan taknaklah kahwin dengan dia omma

Pn. Kim: kenapa?

Yohan: Yohan tak suka dia .. Yohan benci dia

Pn. Kim: nanti lama lama kamu sukalah tu dengan dia

Yohan: tapi Yohan taknak

En. Kim: kamu nak ke tak nak .. appa tetap akan satukan kamu berdua

Yohan: suka hati omma dengan appalah /terus naik tangga/

Pn. Kim: jadi , Yohan setuju lah ni? /teruja/

En. Kim: saya rasa macam tu

Pn. Kim: saya gembira sangat! Tak sabar nak aturkan majlis diaorang! Saya kena bagitahu Pn.Park! / terus pergi mengambil handphone/

*Tanpa mereka sedar , Yohan sedang mendengar perbualan mereka dengan senyuman jahat yang terukir di bibirnya*

📱cakap dalam hp

📱Pn. Kim: anneyong Pn. Park

📱Pn. Park: anneyong Pn. Kim , ada apa ye call malam ni?

📱Pn. Kim: Yohan setuju

📱Pn. Park: jinjja? Wahh .. gembiranya saya!

📱Pn. Kim: tulah .. saya pun gembira! Semua plan dah ada dalam otak saya ni .. tak sabar dibuatnya

📱Pn. Park: saya juga! Tak sabar nak tengok diaorang nanti

-----------------------------------
bello! second update for today. short update ke ni eh? sorry ah sebab nak prepare gi tuition kejap lagi hehe. yea tahun ni adalah tahun paling busy buat ad. sekian. vote and comment banyak banyak okay. anneyong readers! saranghaee <33

√ 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎 · 𝐤𝐢𝐦 𝐲𝐨𝐡𝐚𝐧Where stories live. Discover now