06

727 70 5
                                                  

Pn. Kim: kalau macam tu /pandang Pn. Park/ omma nak satukan kamu berdua

Yohan&Sohyun: APA?!

Yohan: Yohan tak setuju! /terus bangun untuk keluar/

En. Kim: Yohan! Sabar dulu boleh tak? Dengarlah dulu penjelasan omaa

❤Yohan: tch! /terus duduk/ menyesal aku ikutlah!

Pn. Park: omma & Pn. Kim nak satukan kamu berdua sebab atas permintaan atuk & nenek kamu

En. Park: nae , dulu atuk appa dengan atuk En. Kim memang rapat .. jadi dia orang memang nak cucu mereka disatukan .. Park Sohyun dengan Kim Yohan lah orangnya

Yohan: tak! Yohan tak setuju!

Pn. Kim: Yohan! Nak tak nak kita tetap kena tunaikan janji atuk

Yohan: Yohan tetap tak setuju! Keputusan dah pun muktamad! /terus berlalu keluar/

❤Sohyun: AAA EOTTEOKKE!

Pn. Park: Sohyun .. pergi tengok Yohan

Sohyun: nae

*Sohyun terus berlalu keluar mencari Yohan*
*Sohyun nampak Yohan yang sedang berdiri dihadapan hotel tersebut seperti sedang menunggu seseorang*

Sohyun: Yohan , jomlah masuk .. kesian dekat omma a-

Yohan: suka hati aku lah! Kau tak payah sebok! Semaklah kau ni

Sohyun: mianhae Yohan /menundukkan kepalanya/ saya tak sangka akan jadi macam ni

Yohan: menyesal betullah aku ikut! Ugh! Kenapa kau jugak?! Kenapa ha?!

Sohyun: manalah sa-

Yohan: dahlah! Blalah! Semaklah kau ni! Suka serabutkan kepala aku!

*Tiba-tiba datang sebuah kereta & Yohan bergerak untuk pergi ke arah kereta tersebut*

Sohyun: Yohan! Awak nak pergi mana? /pegang tangannya/

Yohan: lepas boleh tak?! /menolak tangan Sohyun/ aku tak sukalah! Kau pakai macam mana pun .. kau tetap rupa nerd & buruk!

*Yohan terus memasuki ke dalam kereta & terus beredar*

Jinhyuk: weh awek siapa ni kau rembat?

Yohan: awek apa benda kau? Ni si nerd tu ha!

Hangyul: Sohyun?! Srslah tu sohyun? Gila ah!

Yohan: benda paling gila juga berlaku tadi omma & appa aku nak satukan aku dengan dia

Jinhyuk&Hangyul: JINJJA?!! WOOOOOOO!!! HAHAHAHAHAHA

Yohan: fuck tak kelakar do! Srs aku serabut /rolling eyes/

Hangyul: lepas omma & appa kau cakap , apa kau buat?

Yohan: apa , aku terus tak setuju ah! Aku terus bla

Jinhyuk: habis ah kau kalau kena kahwin dengan dia

Yohan: aku comfirm parents aku akan paksa

Jinhyuk: kalau dorang paksa apa kau nak buat?

Yohan: aku accept sebab aku dah ada plan /smirk/

Hangyul: uuuuu .. aku tak sangka do si nerd tu anak orang kaya

Yohan: tulah time tu pun aku terkejut .. kau kenal Park Sohye?

Jinhyuk: mesti ah kenal! Cantik tuu

Yohan: tu unnie Sohyun tau

Jinhyuk: jinjja?! Gila ah .. kenapa kakak dia cantik tapi dia buruk do?

Hangyul: yedo! Tapi aku nampak Sohyun tu cantik je tadi

Yohan: srs ah kau! Pergi ah try si nerd tu

Hangyul: tak nak aku .. geli!

Jinhyuk: sekarang nak lepak mana ni?

Yohan: tempat biasa ah apa lagi

Hangyul: jom!

------------------------------------
sorry for the late update. patutnya dah plan nak update tadi tapi busy scroll pinterest. korang dah tengok pdx101 ep10? gempak bhai semua group. paling tak boleh gp u got it sexy teruk. srs dalam tu semua handsome & hot. rasa nak pengsan. pretty girls i swear semua comel arghh untung ah orang korea dapat tengok harini :( kita tengok esok ep11 hm harap semua top pick ad lepas :( . okay vote & comment banyak banyak ye. jangan off wattpad lagi , ada second update. saranghae readers <3

√ 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎 · 𝐤𝐢𝐦 𝐲𝐨𝐡𝐚𝐧Where stories live. Discover now