s e k i z

1K 118 74
                                    

Gife yavaşça düşüyoruz :)

"Affet beni gece vaktiiiii, Ay doğmuş süzülüüüürkeeeen! Sabaha kalmadan affeet, tam ayrıldık de-"

Yalpalayan Jimin şarkıyı söylemeyi kesip kendi kendine güldüğünde kafasını yukarı kaldırdı. "Ne ayrılması amına koyayım, ayrısınız zaten lan, hey!"

Bas bas bağırıp ardından tekrar güldüğünde terlemiş olduğu için bu sefer de yüzünü buruşturdu ve gömleğinin ilk dört düğmesini yarım yamalak açabildi.

Sarhoş olmak için devirdiği yedi şişeden önce So Ra'yı şirketten götürdüğünde, saatlerce kızıyla gezmiş ve her şeyi unutmaya çalışmıştı. Daha sonra kızını bırakması gerektiğinden Lisa'nın kapısında bulmuştu kendini ve en son adresinin neresi olduğu şimdiki halinden belli oluyordu.

Kafayı bulduktan sonra ise kürkçü dükkanına geri dönmeyi başarabilmişti. Arka bahçeye usulca süzülüp havuzun karşısına geçtiğinde saçlarını karıştırdı ve etrafına bakındı.

"Neredeyim lan ben?" Tabii geldiği yeri kavrasa her şey daha da normal olabilirdi... "Aaaaaa, evime gelmişim! Bakayım, havuzu da var!"

Kendi haline gülmeyi durduramayıp, "Liiiisaaaaa!" diye gecenin kör karanlığında etrafı başına aldığında avuç içlerini iki dudağının yanına konumlayıp tekrar bağırdı. "Karıcııııııım!"

Lisa kızıyla beraber izlediği televizyondan duyduğu ses ile dikkatini çektiğinde kaşlarını çattı. Elindeki cipsi kenara koyup, "Yanlış duydum herhalde." diye söylenirken önüne döneceği sırada, "Kocan geldiiiiii, Lisaaaa!" diyen sesi çok net bir şekilde duyduğunda gözleri kocaman açıldı ve, "Şaka?" diye kendi kendine sordu.

Hızla yerinden kalkıp kızını orada bırakırken, "Jimin bu sen olmamış ol, lütfen!" diye isyan ediyordu. Gecenin bir vakti ne işi vardı burada Tanrı aşkına!

Balkona hızla ayak basıp etrafı tararken gözleri aşağıda kendisine bakıp el sallayan ve sırıtan Jimin'i sarhoş bir şekilde bulunca elini alnına çarptı ve, "Jimin!" diye bağırdı. "Ne yapıyorsun ya?!"

Kıkırdadı genç adam ve genç kadının balkondan aşağıya asıldığı için görünen dekoltesine kaşlarını çatıp, "Göğsün görünüyor." dedi. Lisa o söylemese fark etmeyeceği gerçek ile yanaklarını kızarırken bulduğunda hızla doğrulup önünü düzeltti ve boğazını temizledi. "Neden içtin?" aslında nedenini gayet iyi bilirken bunu sorması ne kadar doğruydu?

Benim yüzümden bu halde, birde soruyorum salak gibi... Diye geçirdi içinden ve ofladı. Onu bu halde bırakamazdı öyle değil mi?

"Anneee, noldu?" diyen, balkona minik ayaklarıyla pıt pıt ses çıkartarak giren kızına döndü Lisa telaşla ve, "Ah.." diyerek devam etti, "Sorun yok tatlım, baban seranat yapıyor."

Kız heyecanla görebildiği kadarıyla babasına bakarken kıkırdayıp, "Sabit niye duramıyor?" diye sordu ama sorusu havada asılı kaldı. Jimin kızına göz kırpıp tekrar Lisa'ya döndüğünde şu anda havuzun tam iki adım önündeydi.

Kollarını iki yana açtı ve Lisa'nın tabiriyle seranatına devam etti. "JACKSON'I SİKEYİM!" Lisa şokla aralanan ağzıyla son anda kıkırdayan kızının kulaklarını kapatırken, "Jimin saçma sapan konuşma!" diye bağırdı. Saniyeler içinde oluşan büyük kargaşa Jimin'in Jackson'a sövmesiyle, Lisa'nın onu susturmaya çalışmasıyla devam ederken hiç olmaması gereken bir şey oldu.

again ☆ lismin ✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin