#2 Ismerkedés!

1 1 0

Teltek a napok és egyre jobban érzem magam. Megismertem egy pár srácot, szóval nem unatkoztam. Az első hét péntekén a szervezetek közzétették azokat akiket felakarnak venni maguk közé. 6 nagy szervezet volt, és 11 kisebb. Megtudtam, hogy csak az kaphat tetoválást aki szervezetben van ugyanis csak a szervezeteknek van engedélye ezeket kiadni. Így ha nem vagy elég jó hogy belépj nem is tudsz kellőképen erősödni. Így oldottak meg, hogy folyamatosan kihívást jelentsen az iskola. Az első hetekben felmértek a tanárok minket, azaz logika, reakció, stratégia, verbális és lexikális tudás, verbális képességek. Ez az agyunkról szólt. Emellett az állóképesség, az erő, a gyorsaság, a tűrőképesség, a harcképességek, es a képességgel rendelkezőknek a képességeik értékelése. Az én képességem S osztályzatot kapott. SS+ a legmagasabb de azt senki nem kapta meg. Ez csak a képesség erejét nézi nem azt mennyire képes a használója használni. Ezen kívül egy gépbe beírt adatok, és a gép megfigyelése pontozott minket. Minél magasabb a pontszámod nagyobb eséllyel hívnak be egy szervezetbe. Vannak kivételek, mint amikor egy gyenge pontértékkel, vagyis "harcipont" tehát HP-vel rendelkező egyén is meghívást kap, lehet azért mert jól lop, vagy soknyelven beszél, jo a verbális képessége vagy csak jó stratéga. 3 pontot ad össze a gép, agyi, testi, és képesség. Akinek nincs képessége annak értelem szerűen 0. Tehát agyi részen, ami legyen most csak iq, még ha nem is azt nézi lényegében, 172, pontom lett, ami 80-nal nagyobb az átlagnál. A fizikai pontom 136, ez csupán 40- nél van az átlag felett. A képességemre 211-et kaptam, itt nincs átlag mert nem lehet mindenkinek normális értékeket megadni a változók miatt. Tehát az összes pontszámom 519 lett. Ez az elsőévfolyamosok közül a nagyon jó, ugyanis minden 500 feletti értékű embert meghívnak a szervezetek, és egyből egy magasabb rangod lesz benne. Ez lehet pozitívum és negatívum is. Még jó hogy nem akarok egybe sem belépni.

Találkoztam egy lánnyal, Lucy-nak hívják. Szétrúgta a seggem birkózáson. Fekete hosszú haj, lila szemek, fehér bőr, különleges. 530-as HP-val rendelkezik és belépett az Elementálok nevű szervezetbe ahol, kapott egy rajt, 6 embert irányít. A képessége Villámlás. Képes a kezéből villámokat szórni, elnyelni az áramot, manipulálni, és még sok sok dolog. Igen erős.

Matt, egy másod éves, szintén elementálos, a földet idomítja, véletlen találkoztunk és össze haverkodtam vele.

Janika képesség nélküli, de segítő kész. Bevették a 22-ek közé közembernek, legalább tetoválásokat.

A mi 347 emberünkből, ha jól emlékszem, akkor 260 lett különböző szervezetek be. 87 ember pedig vagy nem kapott meghívást, vagy nem fogadott el egyet sem. Mint én. A szobában is ketten maradtunk, Petivel, aki egy csendes gyerek. Nem igazán beszédes, így nem tudok róla sokat. Amit tudok, hogy magas pontszáma lett, és hogy ő is 500-as. Éjszakánként ragyog a bőre, és megmerek esküdni, hogy néha fehér tollakat látok a szobában. Lehet angyal leszármazott. Nem tudom.

Jövőhéten pedig, egy kiképző által vezetett rajjal, ami a szervezetektől független elosztás lesz, küldetésre megyünk. 7 Fő. Azt hogy melyik kiképzőt kapjuk még jó kérdés. A másik 5 srácból senkit nem ismerek. Annyit tudok, hogy 4-nek nincs képessége eredetileg, de gondolom tetoválást kaptak a szervezetüktől. A 5-dik gyerek pedig gyógytani tud. Rúnákat képes rajzolni az emberre ami felgyorsítja a regenerálódást. Meg ugye én. Biztos jó lesz. A papírok szerint amiket kaptunk eligazítás céljából, egy házból kell kiszabadítanunk egy foglyot, a lehető legkevesebb probléma nélkül. Egy Szakadár csoportról van szó, szóval erősítést is hívhatnak, ami kellemetlen lenne. Már most össze készítettem a cuccokat.  A pecséteim papirokon, amiket a többieknek is oda adok, hogy elhelyezzék. A kardom. Az úgymond harci öltözetünk, ami egy halk bérgyilkos bakancs, és meglepően könnyen lehet benne mozogni, egy nadrág, szintén halk és testre feszülősebb, a hosszú ujjas póló szintén testre feszül, egy öv rajta amihez jár egy pisztoly tartó, kés tartó és kettő tár a Glock-hoz. Egy mellényt is kaptunk ami golyó álló, szintén van benne pár kés tartó és tárak, az egész öltözet fekete. Sisak nincs, csak akarsz magadnak, én viszek egy kesztyűt is, fő a biztonság. Könyök és térd védő is kell azért. Kapunk még egy fülhallgatót, kommunikáció céljából. Hétfő este indulás is. Addig készülés és gyakorlás. 

Ne haljunk meg!Where stories live. Discover now