Pon Pon

1.2K 39 0


Hye guys! So macam mana story saya? Okeyh tak? Ke ada yang kurang? If ada please direct message saya. Saya bole edit kan balik.

For those yang tak faham jalan cerita dia. Meh sini cheq nak teqangkan sikit na.

Dalam cerita ni Theodora ni cenggeng sangat. Cepat nangis, sensetif, selalu merajuk, manja and everything lah.

If you guys dah macam fed up dengan teletah Theodora dalam story ni jangan stop baca dulu tau sayang!

Sebab Theodora ni sebenarnya nak perhatian je. Dengan siapa yang dia mampu mintak perhatian kalau bukan dengan bakal suaminya, Mikael Asyraf?

So you guys yang silent readers tu saya tak marah pun if you guys tak vote or anything.

Sebab saya tahu. Saya masih muda dalam bab-bab novel ni. So kalau boleh saya tamau ka you guys down kan saya.

If tak suka story saya ni you guys bole direct massage or comment je. Butttttttt i want positive only. If korang bagi kata-kata negatif.

Sorry babe😶saya akan merajuk dengan you guys. Tamau publish story ni lagi.

Lately ni saya busy sangat. I hope korang faham okeyh. Tak lama pun. Pejam celik pejam celik. InsyaAllah hujung tahun ni story ni dah habis publish dah.

Gaisssssssss. Korang nak tau takkkkk? Saya kan kan kan kan kan kan.

Sayang korang❤ sebab vote my story even ada typo or merapu sikit.

Thank you❤

Theodora MaisarahWhere stories live. Discover now