05

708 77 5
                                                  

???: anneyong En. & Pn. Park .. sorry lambat

SOHYUN POV
Aku yang tadinya sedang tunduk kerana bermain hp terus mengangkat muka untuk melihat anak lelaki Pn. Kim. Aku tak percaya. Adakah aku sedang bermimpi? Dia pakai suit hitam. Aku rasa aku nak menangis sekarang ni. Dia pun seolah-olah terkejut melihat aku. Kami sedang berpandangan. Oh tuhan, aku harap masa dapat dihentikan & aku boleh memandang dia sahaja. Dia. Kim Yohan.

YOHAN POV
Aku terus bergerak ke tempat dimana Appa aku dinner bersama rakannya. Aku ikutkan memang sangat malas nak pergi. Tapi Omma aku memujuk aku supaya ikut jadi aku pun membuat keputusan untuk pergi bersama. Sewaktu aku sudah tiba di meja, mata aku hanya tertumpu kepada seseorang selepas memberi salam hormat kepada En. & Pn. Park. Aku seperti mengenali dia tapi aku tak pasti siapa. Jadi aku & dia saling berpandangan dengan lama. Aku perhatikan muka dia satu persatu dengan teliti. Bibir dia , hidung dia , mata dia , pipi dia. Oh , tak mungkin! Tak mungkin! Ni Park Sohyun?!

Pn. Kim: Yohan? Kenapa berdiri? Duduklah sebelah Sohyun

❤Yohan: jadi ni memang betul Park Sohyun /terus mengambil tempat duduk/

SOHYUN POV
Aku gementar teruk. Orang yang aku suka betul-betul ada dekat sebelah aku. Aku dapat bau perfume dia. Wangi sangat. Aku rasa aku seperti sedang bermimpi. Lepas Yohan ambil tempat di sebelah aku , aku kaku. Kaku sangat. Aku dapat rasakan aura dia. Aura yang sesuatu yang aku tak dapat nak ungkapkan.

SKIP
*Mereka mula menjamu selera .. Sohyun langsung tidak memandang Yohan kerana dia terlalu malu .. sehinggakan Sohye & Sunghee perasan akan tingkah laku adiknya*

Sunghee: psstt /menyiku lengan Sohye/

Sohye: apa?

Sunghee: unnie perasan tak yang Hyun ni pelik tiba-tiba .. diam je lepastu kaku

Sohye: lah kau tak tahu ke?

Sunghee: tahu apa?

Sohye: Yohan tu crush Hyun

Sunghee: jinjja?!

Sohye: nae

Sunghee: asal aku tak tahu eh?

Sohye: yelah kau kan lelaki .. lepastu kau selalu busy .. manalah campur dengan kitaorang sangat

Sunghee: omma & appa tahu ke?

Sohye: omma tahu Hyun suka someone .. tapi dia tak tahu siapa orangnya & appa? Memang tak lah dia tahu

Sunghee: sebernanya omma & appa ni ada apa-apa plan ke? Sebab aku rasa pelik je .. Pn. Kim asyik tanya pasal Hyun je

Sohye: /senyum/ ada

Sunghee: kenapa aku tak tahu apa-apa ni?!

Sohye: kau tunggu jelah kejap lagi

*Lalu pekerja hotel tersebut menghidangkan pencuci mulut*

❤Yohan: tch , lama lagi ke? Menyesalnya aku setuju nak ikut .. dengan ada Sohyun dekat sebelah! Aku tak sangka pula yang dia ni anak orang kaya .. kakak model .. abang CEO .. tapi asal perwatakan dia tak macam orang kaya? Nerd adalah

Pn. Kim: Sohyun-ah .. kamu ada perancangan ke lepas tamat university?

Sohyun: be-belun lagi /senyum/

Pn. Park: Yohan pula?

Yohan: sama juga .. belum lagi

❤Sohyun: gosh , dengar suara dia pun dah melting!!

Pn. Kim: kalau macam tu /pandang Pn. Park/ omma nak satukan kamu berdua

Yohan&Sohyun: APA?!

------------------------------------------
anneyong , short update setelah beberapa hari menghilang. mianhae ad busy sangat dengan pt3 stuffs. i bet korang dah tahu jalan cerita dia camna 😏 please vote & comment banyak banyak okay. cerita best dah nak mula hehehehe. saranghae readers <333

√ 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎 · 𝐤𝐢𝐦 𝐲𝐨𝐡𝐚𝐧Where stories live. Discover now