CA.8 Yok Oluş

1.5K 155 86
                                    


"Nil!" diye bağırdı cadı, "zamanı geldi."

Kraliçe, karşısında dikilen siyah pelerinli cadının düşmanı olduğunu anlamıştı.

"Sen? Cadı Avcısı."

Nil, ruh gücünü kullanıp yüzünü göremediği cadının kim olduğunu anlamadan hemen önce, Cadı Avcısının  kendisi indirdi pelerininin kapşonunu.

"Cadılar aşkına! Bu bir şaka mı?"

Her şeyi beklerdi Nil, herkesin düşmanı olmasını. Ama karşısındaki cadı, gerçekten o olabilir miydi? Hemen ruhunu kontrol etti Aras gibi karanlık tarafından ele geçirilmiş olabilir diye ama hayır öyle bir durum söz konusu değildi.

"Yaptıklarının bir bedeli olacağını biliyor olmalıydın. Senin yüzünden! Senin yüzünden babam annesiz ve babasız büyüdü. Annem kendi ailesinden uzak durdu. Hepsi senin yüzünden! Onların ne kadar acı çektiklerini izledim ben yıllarca. Senin de acı çekmeni izlemek istedim sadece."

"Peki ya diğer cadıların suçları neydi? Onları neden yok ettin? Tanrıça aşkına! Sen öz anneni bile kaçırdın, delirmiş olmalısın."

Siyah pelerinli cadı gülümsedi. Ama öylesine nefret ve öfke doluydu ki bu gülümseme dudaklarından yukarıya çıkamadı. Nil bu nefreti nasıl oldu da daha önce farkedemediğini, anlamadı.

"Saçmalama, tabii ki anneme ya da diğerlerine zarar vermedim. Onlar sadece uyuyorlar. Hepsi güvende."

Nil duyduklarıyla derin bir nefes aldı, cadılarının güvende olması onu rahatlatmıştı ama Cadı Avcısı onun rahat bir vicdanla yok olmasını istemiyordu.

"Neden Sare? Neden yaptın tüm bunları? Sırf bana kızgınsın diye tüm ülkeyi korkutmaya tek tek uyutmaya değer miydi? Ailen perişan oldu?"

Sare çirkin bir kahkaha attı.

"Bak sen! Ailemi düşünmen gözlerimi yaşarttı Kraliçe."

Kraliçe'yi tükürürcesine söylemişti, aynı iğrenme ve alaylı tonla devam etti konuşmaya.

"Beni yakmaya karar verdiğin günden buyana senden nefret ediyorum. Seni tanıdıkça bu nefretim büyüdü. Merlin'in çektiği acıların suçlusu sensin, onu kardeşinden ayırdın, kıskançlığın yüzünden kurduğu Krallığı yıktırdın. Babamı terk ettin annesiz bıraktın. Annem senin yüzünden kaçmak ve saklanmak zorunda kaldı. Seprit senin yüzünden eşinden ve çocuklarından ayrıldı. Bir ara benden Aras'ı  öldürmemi istemiştin, hiç acımadan. Öyle bencilsin ki senden iğreniyorum."

Öz torunundan duyduğu kelimeler Nil'in yıkılmasına neden oldu. Sare daha savaşmadan sözleriyle Kraliçeyi yıkmıştı. Öyleki saldırsa ve onu öldürse Nil dünyaya dönmez bu acısıyla sonsuz diyara yerleşirdi ama Sare'nin daha acımasız planları vardı. 

Nil'i uyutmadan önce onunla savaşacağını düşünmüştü, hattâ aylardır bunun hayalini kuruyordu ama Nil hiç savaşmadan pes etmiş dizlerinin üzerine çökerek başını eğmişti. Bu Sare'den gelecek her türlü saldırıyı kabul ettiğini ve itiraz etmeyeceğini gösteriyordu.

Sare, planladığı şeyi tamamlanmak için önce Nil'i uyuttu. Sonra Ruh gücünü kullanarak Nil'in uyuyan ruhunu iki parçaya ayırdı bunlardan bir tanesini hava gücünü kullanarak aya diğerini su gücünü kullanarak okyanusun derinliklerine hapsetti. Daha sonra onu öldürdü, gözünü dahi kırpmadan.

Nil'in yanarak küle dönen vücudu tamamen yok olmuştu. Artık  ne Sonsuz diyara gidebilirdi ne de geri dönebilirdi.

Cadı Avcısı sonunda istediğini elde etmiş Nil'in ruhunu dayanılmaz bir ızdırap içinde bırakarak onu yok etmişti.

Kehanet Serisi / TamamlandıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin