FİNAL - 20.Bölüm : Göğe Bak İzmir!

462K 20.6K 56K
                                    


Selam^^

Çok duygusal bir selam bu... Çünkü son satırlarını okuyacağız Sıfır Kilometre'nin. Size upuzun bir bölümle veda ediyoruz. Şimdi son kez söylüyorum aynı şeyleri,

Karanlık bir odaya geçelim :')

Yukarıdaki müziği açalım, ve bu sefer gerçekten de her şeyden soyutlayarak okuyalım onları... Ben de sizinle okuyacağım. Doya doya okuyalım her satırı. 

Ve yine son kez, İYİ OKUMALAR CANIMIN İÇLERİ. 


Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.


Şövalye ve küçük kız, karları erimiş dağlar boyunca şövalye'nin evine giden yolları bir bir geçtiler. Eve vardıklarında küçük kız hastalığını yeni atlatmış olmanın verdiği yorgunlukla günlerce uyudu. Şövalye ise küçük kızın babası ve annesinin ne halde olabileceklerini düşünüp duruyordu. Bir gece küçük kız uyuduktan sonra evinin bahçesine çıktı Şövalye. Başını gökyüzüne çevirdi, gökyüzünde belirgin tek bir yıldız vardı. ''Merhaba, eski dostum...'' diye mırıldandı Şövalye. Tepesinde parlayan yıldız, onun aylarca peşinden koştuğu, dağlarca uğruna yol gittiği, yine de ulaşamadığı yıldızıydı. Gözlerini dakikalarca yıldızından ayıramadı, ve sonra çok mucizevi bir şey oldu. Yıldızı gözlerinin önünde kayıp giderken sanki Şövalyeye bir dilek hakkı vermişti, Şövalye dolmuş gözleriyle kayan yıldızını izledi ve bu dilek hakkını küçük kızın anne ve babasına kavuşması için kullandı. ''Hoşça kal benim güzel yıldızım...'' diye fısıldadı gökyüzüne doğru. Eve döndü, küçük kızın üzerini örttü ve yatağına yatıp uyudu. Günler sonra başka bir sabah, kapı sesiyle uyandığında karşısında küçük kızın anne ve babasını gördü. Her şey bir yıldız ve Şövalye arasında başlamıştı aslında, ve yine her şey bir yıldız ve Şövalye arasında sona ermişti. Tüm hikaye o yıldız gökyüzünde parladığında başlamış, söndüğünde bitmişti. Küçük kız annesi ve babasıyla sonsuza kadar mutlu yaşacaktı. Şövalye ise hayatının en büyük mutluluğunu yıllarca aşık olduğu yıldızının da ona karşı boş olmadığını, onun için kayıp ona bir dilek hakkı verdiğinde yaşamıştı.

 Şövalye ise hayatının en büyük mutluluğunu yıllarca aşık olduğu yıldızının da ona karşı boş olmadığını, onun için kayıp ona bir dilek hakkı verdiğinde yaşamıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Sıfır KilometreHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin