23.32 Saat Anlamı

10K 76 22
                                    

             Seni çok ama çok seviyor!!!

      Günün en özel ve en güzel saati olarak değerlendirdiğimiz bu saat, bir sevdiği olanı ve özellikle sevgilileri çok fazla mutlu ediyor. İnsan inanmasa bile böyle şeyler okuduğunda bir gülümse doluyor yüzüne. Gülücükler saçıyor. Dünyanın en güzel hissi sevilmek. Birinin sizi düşündüğünü bilmek. Karşılıklı olarak birbirinizi çok seviyorsunuz, hatta birbirinizden başka hiçbir şey düşünemez olmuşsunuz.

      Birbirinize öyle bağlanmışsınız ki, gelecekte yanınızda gördüğünüz tek insan o olmuş. Onu her şeyden çok seviyorsunuz, dünyada en değer verdiğiniz, en yanınıza yakıştırdığınız ve gerek hareketleriyle, gerek konuşmalarıyla sizi büyüleyen tek insan o olmuş durumda. Birini bu kadar çok sevmek sağlıklı mı, sevgili moderatör; deyip gülebilirsiniz ama sevmeyi abartmanın ne kötülüğü olabilir ki. Sevmek en güzel duygu biçimidir, siz severken yaptığınız diğer duyguları abartmayın yeter. Sevmekten kimseye zarar gelmez.

       Artık yorulmuşsunuz, uykunuz gelmiş ve yatmaya hazırlanıyorsunuz. Sakın ona iyi geceler demeden yatmayın ha, çok üzülür sonra. Size kör kütük aşık olup, bağlanmış bu kişinin sizden iyi geceler mesajı alarak uyumaya ihtiyacı var. Ancak o zaman mutlu uyuyabilir ve ancak o zaman güzel bir güne uyanabilir.

      Ona her fırsatta onu çok sevdiğinizi söylemelisiniz. Çünkü eminim o size sürekli söylüyor, nasıl o size söylediğinde siz mutlu oluyorsanız ve gününüz güzel geçiyorsa; siz de ona söyleyin ki o da harika bir gün geçirebilsin. Sevmek, sevilmek ne güzel şey; sizi adeta bir kelebek kadar özgür, bir kuş kadar neşeli hissettirebiliyor. İnsanın başına gelebilecek olan bu duygu senin başına gelmiş işte, daha ne istiyorsun?

NOT: Seni her an, her daim sevecek. Sen de onu sevmeyi ve onu mutlu etmek için elinden geleni yapmayı unutma. Siz birbiriniz için yaratılmışsınız, bunu sakın aklından çıkarma.

ÇİFT VE TERS SAATLERİN ANLAMI (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin