20

921 34 11

Lily

Hariths, I miss you so much baby. Kenapa you tak angkat call I. Lama I tunggu nak jumpa you. I rindu nak date dengan you macam 1 tahun lepas.

Lily, kau tak boleh stop and move on ke? Aku dah cakap dengan kau yang aku dah ada pengganti kau. Aku dah kawin. Aku tak suka kau. Kau yang tinggalkan aku. Bukan aku tinggalkan kau. kau sendiri buat pilihan tu. 

tapi you tahu kan yang i terpaksa tinggalkan you dulu.

terpaksa sbb ex kau yang kaya raya dulu tu datang balik dkt kau. boleh berambus lah kau.aq x kan terima kau lagi .cukup dulu aku bodoh sebab suka kat kau.skrg aku takkan buat salah yang sama lagi.

Baby!!! I can't live peacefully without you baby~~please jangan buat I rasa macam ni~I tau you still sayangkan I tapi you cuma keliru dengan perasaan you.

Baby!!

Balas chat I please..

Dikaca skrin telephone pintar Hariths terpapar satu bar.

Block?
Yes / No

Butang yes ditekan segera. Malas mahu melayan kerenah orang gila tak cukup kain seperti Lily tu.

Tanpa Hariths sedar tiba-tiba ada tangan kecil yang memeluknya dari belakang.

Hariths: ouh dah baik sikit ni suka mengada eh. Apa peluk peluk ni.

Alyna: biar lh.

Tangan kecil itu merapatkan lagi pelukkan. Tangan Hariths diambil dan dimasukkan kedalam hoodie yang Hariths pakai. Tangan yang tadinya sejuk kembali hangat dalam genggaman Hariths. Apabila mula selesa Hariths pusing untuk menghadap isterinya itu.

Hariths: awak nampak chat tu kan? Jealous eh?

Alyna: mana ada! X kan saya nk jealous. Saya lagi cantik dari perempuan lain yang nak try ngorat awak.

Hariths: alah tipu. Awak jealous an. X payah sorok lah. Nampak sangat muka awak dh merah tadi nmpk saya chat perempuan lain.

Alyna: awak x de apa apa dengan betina tu kan? Spe nama dia? Lily?

Hariths: kalau saya kat dia ajak couple.

Alyna: OUH SUNGGUH TAK MALU BETINA ITU! MANA DIA TINGGAL! BAGI MAKLUMAT DIA! AQ NK AJAR DIA SAT! Menggatal dengan suami aq. Nk mati sangat dh tu. Bagi sini handphone tuh. Mana nombor perempuan tu. Bagi aq maki dia dulu.

Hariths menghamburkan ketawa yang ditahan sebelum ini.

Alyna: apa yg kelakar!

Hariths: kau marah pon nmpk comel.

Alyna: cepat cepat lh aq boleh keluar. Aq nk pastikan perempuan tu mati.

Hariths: jangan garang sangat. Takut saya. Hahahahahaahhaa

Alyna: aq x kan bercakap dengan kau lagi dah.

Hariths: ok lh syg. I'm sorry ok. Jgn lh mcm ni. Mcm mana abang nak hidup tanpa maki hamun syg. Macam mana klau x leh dengar bebelan dri bibir comel syg tu. Siapa yang nak ubat rindu abang nnti. Nnti klau Lily tu kacau abang lagi macam mana.

Alyna: first stop cakap pasal perempuan tu. Second ily. Dh dh shuh aq nk rehat. X yah kacau.

HATE YOU MR MAFIAWhere stories live. Discover now