01

1.4K 112 1
                                                  

*Di University Seoul Korea*
*Sohyun berjalan masuk ke dalam untuk menuju ke classnya*
*Tiba-tiba , Sohyun disapa oleh seseorang*

Seongwoo: Anneyong Sohyun-ah~ /meletakkan tangan dibahu Sohyun/

Sohyun: Anneyong Seongwoo-ah /senyum/

Han Seongwoo. Dialah kawan pertama yang aku kenal masa first day aku masuk university. Dia memang baik & caring. Aku terkejut juga yang dia sudi nak kawan dengan aku .. Sebab tak ramai yang suka kawan dengan aku sebab aku ' nerd '. Kalau tengok dari rupa paras Seongwoo yang goodlooking ni aku rasa macam dia tak sesuai kawan dengan aku yang nerd ni. Tapi nak buat macam mana , Tuhan dah takdirkan macam ni. Seongwoo tahu semua pasal diri aku sebab kitaorang memang rapat. Rapat sangat. Macam adik beradik

Yea aku anak orang kaya. Biar aku ulang balik. Anak orang kaya. Appa aku pemegang syarikat Park Holdings. Disebabkan penampilan aku yang ' nerd ' ni , tak ada siapa tahu yang aku ni sebernanya hidup mewah. Yelah diaorang cuma tengok ikut muka je. Aku ada 3 orang adik beradik termasuklah aku. Unnie , Oppa & aku. Yes aku anak bongsu. Aku memang anak manja. Satu family aku memang manjakan aku. Unnie Sohye model. Dia memang cantik . Tapi aku ? Hm. Oppa Sunghee pula CEO syarikat Appa. Omma? Dia hanyalah suri rumah. Jadi aku paling tapat dengan dialah. Semua masalah aku kongsi dengan dia. Dia selalu support aku time aku down. Aku sayang dia.

Seongwoo: Awak class apa sekarang?

Sohyun: Biologi. Awak?

Seongwoo: Account

Sohyun: Oh. Awak dah breakfast ke?

Seongwoo: Dah. Saya breakfast dekat rumah tadi .. Omma saya buatkan nasi goreng kimchi

Sohyun: Mmm sedapnya! Lama tak rasa nasi goreng kimchi yang omma awak buat!

Seongwoo: Kalau esok omma saya buat , saya tolong bungkuskan okay?

Sohyun: Gwanchana

Seongwoo: Saya tak kisah .. Saya tetap akam bungkuskan

Sohyun: Yela Seong-

*Tiba-tiba , mata Sohyun tertumpu kepada sekumpulan lelaki*

Sohyun: Seongwoo-ah! Ada-ada Kim Yohan /berbisik ke arah Seongwoo/

-------------------------------
cerita best baru nak start . Agak agak apa yang jadi next chapter haaa?

√ 𝚌𝚑𝚊𝚗𝚐𝚎 · 𝐤𝐢𝐦 𝐲𝐨𝐡𝐚𝐧Where stories live. Discover now