🖤 BÖLÜM 4 🖤

152K 4.8K 1.9K
                                    


Hesna gözlerini kaçırarak kendine yakın duran bedenden kurtulmak için hamle yapmıştı. Aradaki mesafeden kendini yan tarafa atan Hesna, valizleri alarak hazırlamaya başlamıştı. Akşama yolculuk vardı.

"Hazırlama şimdi valizleri. Dışarı çıkalım biraz, denize gidelim istersen."

Hesna buruk bir şekilde gülümsemişti.

"Yengem götürdü beni ilk geldiğimizde.
3 gündür buradayız, akşama uçak var ve gitmeyi teklif ediyorsun öyle mi?"

Cihan, Hesna'nın sözlerine öfkelenirken kendine hakim olamayarak kolundan tutmuş ve hızla kendi bedenine yaslamıştı. Göğsüne çarpmanın etkisiyle afallayan Hesna, yakınlıklarından ötürü nefesini tutmuş bir haldeydi.

"Kararlarımı sorgulama, söylediklerimi ikiletme!
Her defasında beni sinirlendirme!"

Hesna tam ağzını açmış cevap verecekti ki yutkunmuştu. Söyleyeceği her bir cümle yeni bir tartışmayı alevlendirecekti neticede. Ne söylerse söylesin zaten sinirleniyordu Cihan ve en kötüsü bunun farkında değildi.
Hala bedenleri yapışık pozisyondayken Cihan usulca fısıldamıştı bu defa kulağına.

"Git ve hazırlan."

Hesna bıkkın bir nefes vererek dolabından giyeceği parçaları almış ve banyoya girmişti. Ağır ağır üzerini giyindikten sonra yeniden çıktığında Cihan camın önünde dikilmiş, onu bekliyordu.

"Hazırım."

Cihan başıyla onayladıktan sonra odadan çıkmışlardı. Aşağıda bekleyen araca bindiklerinde Hesna nereye gittiklerini bilmiyordu. Açıkçası sormak da gelmiyordu içinden. Sessiz geçen yolun sonunda Cihan işlek bir caddede park etmişti aracını.

"Gel haydi."

Araçtan indiklerinde Hesna meraklı gözlerle inceliyordu etrafını. Her yer mağazalarla doluydu. Geçen gün yengesi ile alışverişe gittikleri yere benziyordu aynı.

"Neden geldik buraya?"

"Sana alışveriş yapacağız."

"Ihtiyacım yok ama."

"Olsun, alalım yine de."

Hesna adımlarını Cihan'ın peşine yönlendirdiğinde gölgesi gibi onu takip ediyordu.
Rastgele girdikleri bir mağazada yanlarına gelen görevli Cihan'ı alıcı gözüyle süzmeye başladığında Hesna hafifçe öksürerek varlığını belli etmişti.

Görevli, Hesna'yı baştan sona süzdükten sonra gözlerini devirmiş ve yeniden Cihan'a dönmüştü.
Hesna her ne kadar bu evlilikten hoşnut olmasa da neticede artık Cihan onun kocasıydı. Böyle bir şeye izin veremezdi fakat Cihan'ın bu duruma tepki gösterememiş olması oldukça canını sıkmıştı.

"Size nasıl yardımcı olabilirim?"

Görevlinin sorduğu soru üzerine Cihan, Hesna'ya biraz daha sokularak yanıt vermişti.

"Karım için bir şeyler alacağız."

Cihan'ın özellikle 'karım' derken bastıra bastıra söylemiş olması görevli kızı bozguna uğratmıştı. Yeniden iş ciddiyetine bürünerek birkaç örnek göstermeye başlamıştı.

"Bunlar nasıllar?"

Kadının elinde tuttuğu açık, cesur elbiseler Cihan'ı oldukça germişti.

"Daha düzgün şeyler yok mu?" demişti sertçe.

Karşısındaki adamın sinirlendiğini anlayan görevli, elindekileri hızla reyona bırakarak isteğine uygun şeyler getirmişti.

"Dene haydi."

Hesna (ZOR AŞKLAR SERİSİ - 2)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin