twenty-nine - can I sleep with you tonight, please?

3.6K 124 12
                                    

Jemně líbal má prsa, bylo to tak něžné, připadalo mi to, jakoby se snad bál, že mi každým jeho dotykem ublíží. Ale bylo to krásné. Tak, jak jsem si to představovala. Hladila jsem ho ve vlasech, které měl mírně rozcuchané a usmívala jsem se. "Líbí se ti to, princezno?" Ujišťoval se a já jen přikývla. "Je to moc hezké, Harry." Kousla jsem se nervózně do spodního rtu a podívala se mu do očí. Harry se odtáhl a podal mi mou podprsenku. "Obleč se, dnes to zatím stačí." Usmál se na mě a ještě mi věnoval malý polibek do koutku rtů. Uculila jsem se a oblékla si ji. Zvedla jsem se z jeho mohutné postele a vzala si rovnou i tričko. "Tak zítra, dobrou." Šeptla jsem s úsměvem a otevřela dveře. "Dobrou, miláčku, hezké sny." Řekl se stále širokým úsměvem a já stydlivě sklopila pohled a vyšla z jeho pokoje. Hned jsem padla na svou postel a usmívala se jako blbec. Bylo to tak hezké, tak intimní. Nikdy jsem nic takového nezažila, tedy, pokud nepočítám to, co se stalo mezi mnou a Louisem, ale s nim jsem se necítila tak, jako s Harrym. On moc dobře věděl, kde a jak se mě má dotýkat. Je to proste nezapomenutelná chvíle a já si ji chci pamatovat až do smrti.

Nemohla jsem spát. Pořád jsem se převalovala a myslela na Harryho. Bylo půl třetí v noci a já se rozhodla pro jednu věc. Zvedla jsem se z postele, hned jak se má chodidla dotkly studené podlahy, jsem se Zatřásla. Postavila jsem se a šla jsem pomalu do pokoje naproti. Harry poklidně spal v jeho posteli. Peřinou měl přikryté pouze nohy, a já tak mohla vidět jeho nádhernou hruď. Pomalu jsem docupitala k jeho posteli a Usmala se. Byl tak krásný, když spal. Nikdy jsem neviděla nikoho tak krásného. Posadila jsem se na okraj a jemně ho Pohladila po ruce. Harry se zavrtěl a otočil se zády ke mně.  Vlezla jsem si k němu do postele a objala ho. "Anabel?" Zamumlal v polospanku a já se Pousmála. "Nemůžu spát." Šeptla jsem mu do ucha. "Můžu dnes spát s tebou, prosím?" Dodala jsem a Harry se na mě otočil. Pohladil mě po tváři a přitáhl si mě do objetí. "Samozřejmě, zlatíčko." Zachraptěl rozespale. "Tak spinkej." Políbil mě do vlasů a znovu zavřel oči. Hlavu jsem měla položenou na jeho hrudi a jemně ho na ni líbala. "Dobrou." Natáhla jsem se k němu pro polibek a lehla si zpět na jeho hruď. Harry hned usnul. Slyšela jsem jeho pravidelné odechování. Chvíli jsem ho pozorovala a poté jsem se také ponořila do říše snů.

Ráno začalo moc hezky. Harry mě překvapil snídani do postele i s čerstvě natrhanými květinami z naší zahrádky. Poté mě vzal na procházku lesem, kde jsme si povídali a smáli se. Nemyslela jsem si, že bych si měla s Harrym co říct, ale vlastně skoro nikdy nebylo trapné ticho. Vyprávěl mi o svém dětství v Holmes Chapel a taky o své rodině. Říkal, že mě s nimi co nejdříve seznámí. Určitě se jim prý budu líbit a zamilují si mě. Taky mi vyprávěl o svých prvních láskách a sexuálních zážitxích, což bylo trochu zvláštní, ale bavilo mě to poslouchat. Vlastně celou dobu vyprávěl on. Já neměla zajímavý život a vlastně skoro všechno věděl.
Seděli jsme na vyhlídce na lavičce. Naše prsty byly propletené a já měla svou hlavu opřenou o jeho rameno. "Harry?" Zašeptlala jsem.

"Hm?"

"Nechci, abys mi zase ublížil.." Zamumlala jsem.

"To už bych nikdy neudělal, zlatíčko." Otočil se ke mně a políbil mě. "Miluju tě, broučku, moc tě miluju a nikdy ti neublížím." Slíbil.

A já mu věřila

_______________

Ahoj!

Vítám vás po x letech u nového dilu Dolly Fucker

Omlouvám se, že díl nebyl tak moc dlouho a taky, že je to krátké, ale lepší něco, než nic, ne? :D

Doufám, ze se vám díl líbil a třeba zase za půl roku 😆 ♥️

All the love S xx

Dolly Fucker | Harry Styles | slow updateKde žijí příběhy. Začni objevovat