Chapter 2 - "A girl who hates soup"

452 50 67
                                    

                Singurul obiect care lumina camera de zi a lui Mackenzie era televizorul mic, antic, pe care rula de aproape o oră un film dramatic de dragoste

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

                Singurul obiect care lumina camera de zi a lui Mackenzie era televizorul mic, antic, pe care rula de aproape o oră un film dramatic de dragoste. Uneori, din cauza aparaturii deloc performante, imaginea se bloca timp de câteva secunde și erai nevoit să îi dai un pumn zdravăn televizorului ca să-şi revină. Mack se enerva de fiecare dată când se întâmpla asta, însă pe Silver, care stătea tolănită pe canapea, nu o deranja atât de tare, din moment ce nici filmul nu-i prea plăcea.

             De fapt, creața aștepta din primele cinci minute să se termine odată, pentru că lui Mack filmul ăsta nu părea să-i facă bine: îi dădeau lacrimile abundent și i se înroșea fața într-un mod dubios, așa cum credea noua ei colegă de...ei bine, de casă.

           Liam fusese nevoit să plece câteva săptămâni din cauza unui mini-turneu. De când își luase muzica în serios, avusese un mare succes și acum începea, încet-încet să-şi culeagă roadele. Băiatul, care recent împlinise douăzeci și unu de ani, nu era faimos, dar părea că posibila lui carieră în muzică abia începe.

           Din cauza fricii de a nu dezvolta Silver din nou vreo depresie, Liam nici nu se gândea să o lase atâta timp singură într-o casă în care ea putea face multe. Avea nevoie de interacțiune umană, așa credea el, iar părinții lor clar nu erau o opțiune. Iubita sa rămăsese singura lui variantă.

           Pe Silver nu o prea încântase ideea, dar adevăratul era că nu prea avea de ales. Tot ce își dorea momentan era să își termine ultimul an de liceu cât mai repede posibil și să evite cu cât mai mult să iasă în evidență. Nu cerea atât de multe.

           Mackenzie își îndreptă spatele și își ridică sprâncenele la un moment dat, captivată de scena interesantă din film. Silver își dădu în schimb cu o pernă peste față. Exact în timpul intrigii filmului, ecranul televizorului se blocă din nou. Disperată, Mack se ridică de la locul ei și îi dădu ușor un pumn "cutiei" antice, în speranța că își va relua activitatea. Dar asta nu se întâmplă, din păcate.

              — Ce mai are acum?! se enervă Mack.

             — Cred că până și televizorul tău urăște filmul ăsta, își dădu Silver cu părerea.

             Mackenzie se uită dezaprobator către adolescenta așezată acum turcește pe canapea. Îi mai dădu una televizorului; îl scoase din priză, îl băgă la loc. Nimic. Mack își duse mâinile la tâmple.

            — În regulă, se ridică în final ea de pe covor. Vrei să mâncăm până pornește din nou?

              Stomacul gol al lui Silver o făcu să aprobe numaidecât.

            — Tu chiar ai făcut mâncare? o întrebă creața, urmând-o până în bucătărie pe Mackenzie.

              Tânăra aprobă mândră. O îndemnă pe Silver să se așeze la masă, apoi puse într-un bol niște supă, ca apoi să i-o pună în față adolescentei.

When It's Over IIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum