🖤 BÖLÜM 3 🖤

155K 4.8K 1.5K
                                    

Keyifli Okumalar ❣

--------

Gece boyunca kesik kesik uyku çeken Hesna, sabah erkenden uyanmıştı. Cihan'ın balkonda olduğunu gören Hesna, ses etmeden banyoya girmiş ve duş alarak rahatlamıştı bedenini. Ne aldığı puan, ne de okuyacak olması neşesini yerine getirmiyordu.

Ayaklarını sürüyerek banyodan odaya geçtiğinde Cihan hala balkondaydı. Gece boyunca burada oturmuştu. Tabii Hesna bundan habersiz, tüm gece uyuma çabası vermişti.
Hesna'nın söyledikleri Cihan'ın uykusunu kaçırmıştı.
Evet namusuna söz getirecek bir şey yapamamıştı fakat tedbiri elden bırakmamak gerekiyordu. Kendisine ve aşiretine laf getirecek olursa onu gözünü kırpmadan öldürürdü.

Hesna'nın uyandığını gören Cihan odaya geçtiğinde aralarında derin bir sessizlik hakimdi. Cihan bugün alışverişe çıkacaklarını biliyordu. Cüzdanından çıkardığı kartı Hesna'ya uzatırken fazla göz teması kurmamışlardı.

"İstediğin kadar harcayabilirsin. Başka şeyler de al kendine."

Hesna cevap vermeden almıştı kartı. Konuşmak istemiyordu onunla, hala kırgındı.
Az sonra oda kapısının tıklanması ile Araf ve Aydeniz kahvaltıya indiklerini haber vermişlerdi. Hep birlikte aşağı indiklerinde Hesna istemsizce gözlerini Araf ağabeyi ve yengesine dikmişti.
Öyle mutluydular ki..
Birbirlerine sevgi ve saygıları çok yüksekti. Daha sonra yanında oturan adama kaymıştı gözleri.
Sevgi bir yana daha saygı yoktu aralarında. Belki de hiç olmayacaktı.

"Hesna ile alışverişe çıkacağız bugün."

Yengesinin sesi ile düşüncelerinden ayrılan Hesna, Cihan'ın yine homurdanmasını beklerken o gayet sakin bir şekilde yanıtlamıştı.

"Olur, çıkın."

Şaşkın bakışları Cihan ile kesiştiğinde bakışlarını kaçırarak önündekilere odaklanmıştı Hesna. Karnını doyurduktan sonra ise tamamen yengesine bırakmıştı gidişatı.

Oldukça koşturmalı bir alışverişin içerisinde kendini bulan Hesna, yengesinin ne kadar da alışık olduğunu fark etmişti. Aydeniz girdiği her mağazada oldukça cesur elbiseler denerken Hesna hepsine uzaktan bakıyordu. Her biri öyle güzeldi ki aslında..
Hesna ilk kez böyle giyinecekti. Böyle güzel elbiseler giyebileceği bir yer olmamıştı daha önce. Bu geceki davette ise ne tarz bir şey giymesi gerektiğini bilmiyordu.

"Hesna bak bunlar çok güzel."

"Yenge önü çok açık. Giyemem ben."

"Peki bu?"

"Kollarım öyle açık mı kalacak?"

Gezdikleri mağazalarda kendilerine uygun parçayı bulamayınca Aydeniz'in tanıdığı bir tasarımcıya gitmeye karar vermişlerdi nihayet. Hesna istediği modeli anlattığında kadın tam isteğine uygun bir elbise ile gelmişti. Pudra rengi, kumaşı parıltılı, kolları dirsekte, belden sonrası hafif dalgalı bir şekilde açılan uzun bir elbiseydi. Hesna hayran hayran baktığı elbiseyi çok sevmiş ve başka model görmeden deneme kabinine yol almıştı. Görevlilerin yardımıyla elbiseyi üzerine geçirip dışarı çıktığında oldukça güzel görünüyordu.
Üzerine tam olan elbise, oldukça fazla yakışmıştı ona.

"Çok güzel oldu Hesna ama başka modeller de var."

"Yok yenge, ben bunu çok sevdim. Alalım."

Aydeniz onaylayarak kendine bakmaya başlamıştı bu defa. Hilal hanım Aydeniz'in zevkini bildiğinden tam ona göre bir elbise getirmişti.

Hesna (ZOR AŞKLAR SERİSİ - 2)(TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin