Cartea 28

2K 19 9
                                    


  Este vorba despre o serie ce cuprinde cărțile "Amantul" , "În brațele tale" și "Mărturisirea" de Jodi Ellen Malpas. Primele două se găsesc în format PDF în română, iar a treia este în engleză. Am văzut că mai există o a patra carte, dar nu am găsit-o pe internet. Cartea a treia este cu epilog oricum, deci nu rămâne nimic în aer. Am citit despre ce ar fi vorba în cea de a patra carte, dar nu am găsit-o și o să rămân doar cu cele trei. De asemenea, mai este o carte intermediară între a treia și a patra care prezintă povestea unui alt personaj din carte, personaj secundar în celelalte trei cărți.

Seria îi prezintă pe Ava și Jesse, un cuplu care l-a început mi s-a părut parcă forțat, iar pe măsură ce citești altă carte de a lor îți place din ce în ce mai mult decât precedenta. Cea mai frumoasă tine să cred că a fost cea de a treia carte, cea în engleză.

  Prima carte are destul de multe scene +18, ceea ce nu prea m-a încântat și săream destul de mult peste ele, la un moment dat am vrut să renunț, însă ceva mă trăgea înapoi și îmi spunea să continui.

  Jesse are o mulțime de secrete și Ava le descoperă pe parcurs, multe din secrete fiind spuse în cea de a treia carte. Chiar dacă este foarte protectiv, uneori agresiv (nu în sensul să o lovească), Jesse o iubește enorm de mult pe Ava și ea la fel. Mi-a plăcut relația celor doi.

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
Cărți recomandateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum