Jayce'in İzleri◑

529 57 92
                                    

◑BÖLÜMÜ OYLARSANIZ VE YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM!

EĞER GÜNCELLEME BİLDİRİMİ GELMİYORSA KÜTÜPHANEDEN ÇIKARIP, BİR DAHA EKLEYİN VEYA BENİ TAKİP EDİN.

Bölüm Şarkısı: Leona Lewis - Broken

Yayınlanma Tarihi: 14.06.2019(23:55)

Aşağıda Naita, Kaisra var.

İyi Okumalar!

Larastka Krallığı/Nizar Bölgesi - Smeryn

Ayashri(Yaş:21)

Khaird festivallerinin 3

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Khaird festivallerinin 3. günüydü ve benim bugün doğum günümdü. 21. yaşımı bambaşka bir yerde, ailemden uzak gireceğimi nereden bilebilirdim ki? Büyümüştüm. Olgunlaşıyordum. Büyümek için illa doğum günlerinin olması gerekmezdi. Yaşadığımız olaylar, acımasızlıklar da insan ruhunu büyütüyordu. Bende büyümüştüm. Yaşananları düşününce ya delirmem ya  da büyümem gerekirdi. Ben ise ilkini başarmamıştım ve büyümeyi tercih etmiştim.

Çok olay yaşamıştım ama beni en çok etkileyen kollarımın arasında babamı kaybetmekti. Öz değildi ama bu ona baba dememem için neden değildi. Beni büyütmüş, sevgisini vermişti. Öz kızından ayırmayan adama baba demem oldukça normaldi. Son günlerimizi kavga ederek, tartışarak geçirmiş ve birbirimize sevgimizi gösterememiş olmak beni derinden sarsıyor olsa da buna alışmıştım. Eğer öleceğini bilseydim ona sürekli korkaksın demezdim. O, en cesur adamdı gözümde. Sevdikleri için gözünü kırpmadan kendisini siper etmişti ve ona yakışan bir şekilde ölmüştü. Kahramanımdı ve her daim öyle kalacaktı. Onu öz babam Abshek'den ayıran yanı bu olacaktı. Benim kahramanım olarak her daim acı ve sevgiyle anacaktım.

Beni üzen diğer bir konu ise Jayce idi. Ondan vazgeçtiğime ikna olmamış olmalıydı ve bu sefer şansını bambaşka bir şekilde denemek istemişti. Bunu yaparken ruhu kararmış olan bir adamdan yardım almakta sakınca görmemişti. Ben yanlış bir yola sapmamak için çabalarken o kolayca çıkmıştı. Bunu aşk için yaptım diyebilirdi ama buna inanmazdım. O, ret edilmeyi kaldıramamıştı. Kırılan gururunu beni elde ederek onarabilirdi. Ben onu üzmemek isterken onu kırmamak isterken, o bana acımamıştı. Onu iyi hatırlamak istiyordum, yaşadıklarımızı düşünürken gülümsemek istiyordum ama bu onun sayesinde olmayacaktı. Jayce'in ismi bana acı verecekti, ondan nefret edecektim. Ondan nefret etmem gerekiyordu! Yaşananlardan sonra ne diyebilirdim? Ah, Jayce seni çok seviyorum mu? Hayır, hayır olmazdı bu. Acının saf halini, zalimleşmenin sınırsızlığını gösteren Larastka Prensi Ce-Jayce Dutarse'ye benim aşkım fazlaydı.

Kapı açıldığı zaman irkilmiştim. Talayer gelmişti ve gülümsüyordu. O, bana itiraf etmeliyim ki ilaç gibi gelmişti. Zor günlerimi atlatmamda büyük yardımcıydı. Acılarıma ortak oluyor, öfkemin kontrolünü sağlamama yardımcı olurdu. İyi gelemediği tek konu Jayce idi. Jayce için düşündüklerimi net olarak anlatamamıştım. Eğer net olabilseydim yardımcı olabilirdi.

Kurtların DansıHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin