~2~ Sen Bilirsin Prenses

1.6K 21 4
                                    

Annesinin tutuklanmasıyla, Yaman'ın hayat hikayesindeki eksik parçalar ortaya çıkar. Yaman sadece duruşuyla değil, yaşadığı acı dolu hayatla da bir şansı hak etmektedir. Bir anne olarak Ender, kalkanlarını indirir ve Yaman'a son bir şans verir.
Annesi hapisten çıkana kadar, Yaman misafirleri olmaya devam edecektir. 
Mira, hiç beklemediği bir anda Yaman'ı karşısında gördüğünde, bitti sandığı hikayelerinin aslında yeni başladığını fark eder. Yaman ise Mira'yı ulaşılmaz bir yıldız olarak görmektedir. Serezler'in evindeki sayılı günlerinde tek amacı, annesini hapisten kurtarmaktır. Selim'in uyarılarına rağmen bu sorunu kökten çözmek üzere, üvey babası Hasan'ın karşısına çıkar. Ancak bu gizli operasyonun beklenmeyen iki "kuyruğu" daha vardır. Mira ve Mert... Yaman annesini hapisten kurtarmak isterken, Mert yüzünden Hasan'a altından kalkamayacağı bir söz vermek zorunda kalır. 
İlk günden itibaren Yaman'dan hoşlanmayan Orkun, Mira'yla ilişkisindeki sorunların yeni suçlusu olarak Yaman'ı görür. Eylül'ün doğum günü partisinde iki sevgili arasında yaşanan gerilim, büyük bir tartışmaya döner. Gecenin sonunda kızları Mira'ya ulaşamayan Beylice ailesinin ortalığı ayağa kaldırmasıyla, gözler Yaman'a çevrilir. 
Mira ve Yaman'ı birlikte gören Orkun'un kıskançlık ateşi, büyük bir yangına döner..

Medcezir ÖzetleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin