5

717 29 0
                                    

Oι επόμενες εβδομάδες πέρασαν τόσο ευχάριστα και τόσο γλυκά μαζί με τον Απόλλωνα. Όλα ήταν τόσο ωραία μαζί του. Γνωριστήκαμε καλύτερα, μάθαμε ο ένας για τον άλλο πράγματα, με συνόδευσε στο σπίτι μου και εγώ στο δικό του. Είχε μάθει και ερχόταν στο σπίτι μου σχεδόν κάθε μέρα. Εγώ ακόμη ντρεπόμουν να μείνω στο δικό του μιας και ήταν ένας εργένης σέξυ φυσικός. Άσε που το διαμέρισμα του ήταν δίπλα απο το διαμέρισμα της γιαγιάς του και ήταν ντροπή να μας δεί. Ακόμη κάναμε τα πάντα κρυφά απο την Ζωή. Δεν είναι ότι δεν την εμπιστεύομαι απλά ο Απόλλωνας ακόμη δεν θέλει να πούμε τίποτα κανενού. Ήρθε στο σπίτι μου χθές το βράδυ που έλειπαν όλοι φάγαμε σούσι που παράγγειλα και κάναμε έρωτα μέχρι το πρωί που άκουσα την Ζωή να μπαίνει στο διαμέρισμα μας. Μπήκαμε κατευθείαν μέσα στο μπάνιο για να λουστεί ο Απόλλωνας και εγώ έμεινα μέσα μαζί του μιας και το κλειδί του μπάνιου είχε χαθεί. Έμεινα να τον κοιτάζω. Τι όμορφο θέαμα είναι αυτό? Τι ωραίο θέαμα είναι το απο πίσω του. Έμεινα να τον βλεπω να λούζεται. Δεν είδα κάτι που δεν είχα ξαναδεί απλά είναι τόσο γοητευτικός Θεέ μου.  Το καυτό νερό έτρεχε στο καυτό του μαυρισμένο σώμα και έκανε αντίθεση με τον κάτασπρο αφρό που έτριβε στο στέρνο του. Το δωμάτιο μύριζε αφρόλουτρο, αλλά μπορούσα ακόμα να ξεχωρίσω την δική του μυρωδιά.

Ζ- Ήρα, είσαι στον μπάνιο? Θέλω να μπώ να πλύνω τα δόντια μου.

Ωχ όχι, εμ..  Είδα τον Απόλλωνα να ταράζετε με το άκουσμα της φωνής της Ζήνας.

Η- Εε Περίμενε με λίγο αγάπη μου έξω δεν είμαι ακριβώς μόνη μου.

Ζ- Τι εννοείς; 

Η- Θα τα πούμε μετά αγάπη μου.

Βγήκαμε κρυφά απο τον μπάνιο και μπήκαμε στο δωμάτιο μετά που ακούσαμε την Ζήνα να απομακρύνεται.

Η- Ζήνακι μου μπορείς να πάς. 

Με έσπρωξε και κάτσαμε στο κρεβάτι.Τι ωραίος που είναι τυλιγμένος στην πετσέτα μου. Με φίλησε.

Α- Γιατί της είπες ότι δεν είσαι μόνη σου; 

Α- Κύριε καθηγητάκο μου αν ήξερε ότι είμαι μόνη θα έμπαινε μέσα. Δεν θα την ένοιαζε.

Ακόμα δεν το πιστεύω ότι είμαι πλέον μαζί με τον Απόλλωνα. Έστω και κρυφά απο όλους. Μπορεί να είναι συναρπαστικό αυτό και όλα όσα κάνουμε στα κρυφα, απλά θα ήθελα να μπορώ να πώ της Ζήνας για μένα και τον Απόλλωνα. Είναι σαν αδερφή μου, δεν μπορώ να της κρύβομαι ούτε να της λέω ψέματα.

Η- Άντε ντύσου και μόλις μπεί στον μπάνιο η Ζήνα θα φύγεις και όταν πάς στο πανεπιστήμιο θα μου στείλεις μήνυμα για να έρθω και εγώ μετά.

Α- Οκαυ μωρό μου.

Ντύθηκε, με φίλησε του άνοιξα την πόρτα, μου έκλεισε το μάτι και έφυγε. 

Τι ωραίος που είναι..

ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΜΑΜΑΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα