bölüm değil ve silinecek

21.3K 1.3K 971
                                    

Merhabalar öncelikle. Gecenin bu saatinde (5:10) bir şeyler yazasım geldi çünkü içimde bir yerlerde duran bu hikayenin Jimin'i aşırı kırgın ve şaşkın hissetti bir anlığına. Gereksiz bir not. Okumanıza gerek yok silerim zaten.

Önceki bölümlere yaptığınız yorumları okuyordum ki bu hep yaptığım bir şey. Yorum okumak gerçekten harika hissettirir. Yani çoğu zaman. Ama bu gece daha önceden de fark ettiğim bir şeyi tekrar fark ettim ve pişman mısınız merak ettim. Şöyle ki, önceki bölümlerde Jihyun abisi ilgisiz diye üzülüyor ve kıskanıyordu. Jimin de biraz ilgisizdi gerçekten. Çok değil, 1-2 gün ilgisiz davranmıştı. Çoğunuzun dikkat etmediği bir şekilde, yurt yüzünden çok doluydu, yorgundu ve ilgisiz olmasına bu da etkendi. Ayrıca hanginiz böyle durumlar yaşadı ya da herkeste böyle olur mu bilmiyorum, ama süregelen upuzun acıların ve mutsuzluğun sonunda, güzel bir hayata kavuşmuş olabileceğini düşünüyor ve bunun tadını çıkartmaya çalışıyordu. Ben de her zaman mutsuzken ufak bir mutluluk bulduğumda kalan her şeye -bir saatçik bile olsa- göz ve kulak kapatmaya çalışırım. Hak ettiğimi düşünerek. Birçoğunuz bu kısımlarda Jimin'den nefret ettiğinizi söylemişsiniz. Hatta bu çok şaşırttı ama biriniz Jimin'e demiş ki, sen de baban gibisin. Bence bu fazla olmuş millet. Üzüldüm ve şaşırdım, yorumu da sildim. Midesini bulandırdığını söyleyenler de fazlaca vardı.

Bence empati yapamadınız o an ya da ben yaptıramadım.

Ayrıca Jimin mutluyken azıcık şımarmıştı -ki bence şımardığı yoktu ama size şımarık gelmiş- ve yine bazılarınız sırf bu yüzden Jinin'in yaşadıklarını hak ettiğini söylemiş. Her ne olursa olsun kimse onun yaşadıklarını hak etmez. O yorumları da tek tek sildim.

Anlamadım, o kadar canı yanmış biri, hiç sevilmemiş adam akıllı ve bedeni yaralarla dolu, şimdi seviliyorum diye azıcık şımarınca, yaşadıklarını hak ediyor mu yani?

Yine dikkat etmemişsiniz ama Jimin hep biliyordu bir yerde son bulacağını. Kafese geri gideceğini ve yere geri çakılacağını. Biteceğini bildiği bir şeyin tadını birazcık daha fazla almaya çalışması da mı onu mide bulandırıcı yaptı yani? Sabırsız ve peşin hüküm vermişsiniz. Çünkü biraz bekleseydiniz Jimin çok fazla öyle kalamayıp yine Jihyun'un üstüne düşmüştü yine  zaten.

Umarım şunu fark etmişsinizdir ki: Jimin babasına kendi ayağıyla en çok da Jihyun için gitti. Sadece Jungkook değildi. Gitmeden önce bahçede Jihyun'a dediği şeyi hatırlayın lütfen. Kendisini feda ediyorsa Jihyun'un payı büyüktü.

Merak ettiğim şey pişman olup olmadığınız söylediğiniz şeylerden. Son bölümlerde Jimin'in yaşadıklarına da şahit oldunuz. Bu adam çocukluğundan beri hep bunu yaşamış. İki gün kendini düşündü diye yaşadıklarını hak etti mi? Jungkook onu sevdiğinde öğ kusucam hiç samimi gelmiyor demişsiniz. Jihyun'dan önce samimiyken Jimin kardeşini kucağına alıp pohpohlamadı diye Jungkook'un duyguları mı değişti de samimiyetsiz oldu?

Bütün bölümleri okuyanlar, tamamına bakınca ne düşünüyor merak ettim. Özellikle o bölümlere öyle yorum atanlar, Jimin'e sinirlenenler, ondan nefret edenler, son bölümü okuduğunuzda fikriniz değişti mi?

Biri son bölüme şöyle bir yorum bırakmıştı. "Jimin Jihyun'la ilgilenmediğinde çok kızmıştım ama yanılmışım. Jimin bencil olmayı en çok hak edenmiş." diye. Böyle düşünenler var mı?

Dürüst olabilirsiniz sonuçta herkesin kendi düşüncesi. Ben sırf meraktan yazdım. Sinirli falan değilim, öyle geldiyse bunu söyleyeyim. Lütfen fikir belirtin olur mu?

Veeeee... Bayramda bölüm atmaya çalışırım. Sormadan söyleyeyim.

Bunu da silerim zaten.

Öyle, pekala. Öpüyorum sizi. ♥

duendeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin