Cartea 25

1.6K 19 0
                                    


 Seria această a devenit o serie de suflet. La început nici nu mi-am imaginat că o să îmi placă atât de mult, fiind și într-un registru diferit de ceea ce am citit până acum.

 Mai exact, cărțile sunt „Întoarcerea", „Puterea", „The struggle" și „The prophecy" de  Jennifer L.  Armentrout. Primele două cărți se găsesc în format PDF în limba română, iar celelalte două în engleză. De asemenea, poveste este de dragoste, dar și ficțiune, bazându-se pe zeii din Grecia Antică. La început nu înțelegeam toți termenii, dar pe parcurs îi înveți și devine mai ușor.

 În orice caz, toate cele patru cărți sunt despre Seth și Josie, două personaje remarcabile. El este Apollyon (știu, sună ciudat, prima dată nici nu știam de existența acestei creaturi mitice; nici Josie) și este trimis de zeul Apollo să o ia pe Josie și să o ducă la o universitate, unde este în siguranță. 

 Josie, este un simplu om și nu știe că este de fapt o creatură mitică, iar când apare Seth nici nu vrea să se gândească la a pleca de unde îi este locul. Acțiunea evoluează, iar între cei doi se creează o legătură strânsă. Dar nimic nu este ușor. Seth încearcă să se abțină din a se hrăni din Josie, ea având eter în ea, și încearcă să fie cât mai bun pentru ea. 

 Mi se rupea inima când ea îi spunea „Te iubesc", iar el i-a declarat că nimeni nu l-a mai iubit până să apară ea. Ambii au avut o copilărie grea, au fost mai mereu singuri și marginalizați. 

 Este foarte frumoasă povestea, primele cărți eu le-am citit în trei sau patru zile, atât de mult le-am iubit.

Cât despre ultimele două cărți, le-am citit pe sărite, mai mult spre final pentru că o carte în engleză necesită mai mult timp și concentrare, iar eu nu vreau să mă încarc mult, ținând cont că am și școala și etc. Oricum, vreau să revin asupra lor pentru că încă îmi stă gândul la cei doi.

Cărți recomandateUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum