Hello

433 7 3

Hai and Assalamualaikum guys. Okay disebabkan ramai yang tanya bila nak update kan ha actually author sebelum ni busy sikit and lagi-lagi nak dekat raya ni kan 😪(eh macam aku pulak yang siapkan barang-barang raya semua ni tiber 😂) lagipun author minggu lepas baru habis exam so takde masa nak pegang phone(🙄)tiber apapun author akan cuba untuk siapkan and nanti author pub okay guys? 😙

Sekian dari author kesayangan semua ❤️
Yooooooolah AHAHHAHA

Crushku Pengawas Handsome (Hiatus)Read this story for FREE!