R E W R I T E

671 38 5
                                                  

Ada ke orang yang baca ni?Hah kalau ada,ni cek nak habaq.Rasa macam nak rewrite lah cerita ni.Disebabkan cerita ni berdasarkan pengalaman kawan,so saya buat cerita ni untuk dia.Tapi makin lama,story ni ke laut ahaggaag.Ending cerita ni pun dah dapat bayang dah.

Ending dia pun turut ikut terjun ke laut.

So i have a better idea and plot.Saya masih kekalkan karakter tetapi jalan cerita saya akan ubah.

I have to sebab saya sayang cerita ni tapi dia punya plot lari jauh dari cerita kawan saya.Tak adalah jauh sangat tapi merepek lah plot yang sekarang ni hah.

So I will unpublish cerita ni buat sementara dan akan rewrite a new plot.Sekian :)

Love?Yes,Thank You || JJKWhere stories live. Discover now