4.bölüm

244 40 85
                                    

|🎐|

Vernon paket olarak istediği americanosunu hızlı hızlı içti ve kafeden çıktı. Ben onun gittiğinden beridir bakışımı kapıdan hiç çekmemiştim.

Bayadır çekmemişim ki arkadaşım mesai saatinin bittiğini söylemişti. Üzerimi değiştirip kafenin ön kapısından dışarı çıktım.

Çıktığımda bu sabah tanıştığım wonwoo yu görmüştüm. Gülümsediğimde oda gülümsedi. Bana telefonunu uzattı. Anlamadığımı belirten bakışlar attığımda.

"Biz artık arkadaşız o yüzden numaranı almam gerek"

Normalde her önüme gelene numaramı vermem ama wonwoo benim için ayrıydı o benimle konuşmak için heves etmişti.

Numaramı hızlıca yazıp ondan çaldırıp kapattım. Onu da kendime kaydettiğimde wonwoo gülümsemeye başladı.

"Senin zor bir kız olacağını düşünmüştüm"
"Yah! Biz sadece arkadaşız. Senden başka arkadaşım olmadığı içim numaramı verdim." dedim. Wonwoo bir 'aa öylemi' dedi sonra gözlerinden kısa bir hüzün geçti.

"Ee wonwoo şimdiye kadar beni mi bekledin?"
"Evet."
"Amanın ne kadar dürüstsün."

Wonwoo ile birlikte yürüyüş yaparak birbirimizi tanıdık(bune menem bi cümledir la)

Wonwoo benimle yaşıtmış ve bizim liseye gidiyormuş. Onu hiç formalı görmememin sebebi ise motor kazasında ayağı ve 11. Ve 12. Omurgaları kırılmış o yüzden okula baya bir ara vermiş. Sınavlara da evde hallediyomuş. E sen nasıl ayaklandın dediğimde ise yavaş yavaş iyileştiğini ve evden kaçtığını söyledi. Okula da yakın zamanda dönmeyi düşünüyormuş. Onunda ben gibi pek arkadaşı yokmuş hepsi ders manyağı oldukları için ortaokuldan bu yana hiç görüşmemişler.

Bende ona değişimimden bahs ettim ve vernondan..
Wonwoo vernondan bahs ettiğimde biraz üzüldüğünü hissettim kesin vernonun beni görmezden geldiğine üzülmüştür. "Neden senin gibi güzel kızı görmezden gelir ki?" dediğin de ben koskocaman bir kahkaha patlatmıştım "ben güzel değilim wonwoo-shi" dedim. Bu saatten sonra mütevazi olamazdım hayır kendimi değişimden sonra güzel görebilirim ama daha tam değil zamanla çom çom (çn:yavaş yavaş)

Wonwoo bu dediklerime direk karşı çıkarak "güzelsin" diyerek net bir şekilde beni susturmuştu. İşte o zamandan bu yana hiç konuşmamıştık. Ben sessizliği bozup.

"Şey. Ben eve gitsem iyi olucak san-"
"Ben bırakırım seni"
"Yok önemli değil aslında da-"
Biraz düşündüm gecenin bu vaktinde dışarda durmam pek iyi değildi.
"Tamam len götür korkuyom zaten"
Wonwoo hafif bir kıkırtı bıraktı. Sonra önünü gösterek önümde yürümemi istedi. Bende gülümseyerek yanında bitmiştim. Eve kadar bırakmıştı beni. Çok mutluydum beni koruyacak benimle vakit geçirecek bir arkadaşım vardı artık...

|🎐|

Zil çaldığında kitaplarımı kapatıp kulaklıklarımı çıkardım. Ve beni hüzüne boğacak şarkılar dinlemeye başladım. Cam kenarında yüzümü dönüp ağlamaya çalıştım. Sadece çalıştım. Yapabildiğim sadece insanın ağlarkenki oluşan yüz ifadesi sadece göz yaşlarım ve kalkıp inen omuzlarım yoktu bu canımı çok sıkıyordu.

Omuzum hafifçe dürtüldüğünde yüz ifademi toparlayıp başımı sıradan kaldırdım. Vernon. Kalp ritmim bozulmaya başladı ve vernon bana kaçamak bakışlara atmaya devam ettikçe midem tersine dönmeye başlıyordu.

Elindeki paketi sırama bıraktı.
"Bu...bunu sana.. aldım. ye.." deyip elini cebine koyup hızlıca sırasına geçti. Sıramdaki pakete baktım ve bulgogi burger olduğunu gördüm. Az önceki ağlamaklı halimden eser yokmuş gibi gülümsedim. Kendime hakim olamıyarak yüzümü kapattım yerimde tepinmeye başladım

Vernon bana benim ona sürekli aldığım bulgogi den almış! Sakinol cha gon-a! Ağğğğ nasıl sakin olabilirim resmen
Bunu sana aldım ye dedi.

Zihnimde flashbackler patlıyor sönüyor. Demek beni hatırlamış. Aah inanamıyorum. Hocanın sınıfa gelmesi ile vernonun bana aldığı bulgogi burgeri sıramın altına koydum. Daha önce ona bulgogi aldığım gündeki gibi birinin bana baktığını hissettim.

O yöne baktığımda vernon omuzunun üstünden bana bakıyordu gülümseyerek. Aynı o zamanda ki gibi.. Üç ay önceki gibi..

Bende ona gülüşümü bahş ettim ve kalemimi alarak test kitabıma gömüldüm..

Bende ona gülüşümü bahş ettim ve kalemimi alarak test kitabıma gömüldüm

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

|🎐|

Dostum bana noluyor la vernoncuğum kendine gel senin gülüşünü bir Allah bir carat biliyor öldürdün bizi ahah ilahi haspam!!

"⭐" 'a basmayı & yorum unutmayın🧡

Ces't Mon SourireHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin