hoofdstuk 13

4.9K 161 23

Niall pov.

Ik word wakker en kijk naast me, daar ligt ze... Fleur. Ze ziet er zo lief uit als ze slaapt, haar haren zitten door de war, ze draagt mijn shirt en haar mond is een heel klein beetje open. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. Ik stap voorzichtig uit bed en maak me klaar voor vandaag. Ik heb zitten denken en ik ga vandaag samen iets leuks met Fleur doen en dan ga ik vragen of ze mijn vriendin wil zijn.

'Goedemorgen.' Zeg ik als Fleur naar beneden komt. 'Hee, goed geslapen?' 'Ja hoor en jij?' 'Ja ik ook.' Zegt ze met een kleine lach op haar gezicht, ik kijk naar haar. Ze is al helemaal aangekleed enzo, dat wil zeggen dat ze dadelijk snel mee kan. 'Ik heb wat geregeld voor vandaag, dus ga je dadelijk mee?' 'Ja oké.' Zegt ze, terwijl ze me verrast aankijkt.

Het is zover. We lopen naar mijn auto, stappen in en dan gaan we naar wat ik geregeld heb. Eerst gaan we naar de Spa, fleur kan wel een dagje relaxen gebruiken. Daarna gaan we naar de film en op het laatst gaan we naar een park en daar heb ik allemaal kaarsje laten neerzetten en dan ga ik vragen of ze mijn vriendin wil zijn en als ze ja zegt, heb ik nog een mooie ketting voor haar gekocht.

*na de film*

'En wat vond je van vandaag?' Vraag ik aan haar. 'Het was super. Echt lief dat je dit allemaal voor me geregeld hebt.' Zegt ze en ze geeft me een knuffel. 'Maar dit was nog niet alles, ik heb nog één ding geregeld.' Haar ogen worden groter en ze krijgt een grote glimlach op haar gezicht. 'Ik ben benieuwd.' Zegt ze dan. We lopen richting het park, het is niet zover lopen.

'Tadaaaa.' Zeg ik enthousiast. 'Wauw, Niall, dit is super mooi.' Zegt ze als ze de kaarsjes ziet. 'Speciaal voor jou!' Zeg ik en ik pak haar hand. 'Fleur, wil je mijn vriendin zijn?' 'Jaaaaaaa, natuurlijk!' Roept ze en ze geeft me een knuffel en een kus. Dan pak ik de ketting en doe hem bij haar om. 'Hij is mooi Niall, dankjewel.'

Na een tijdje lopen we weer naar mijn auto en rijden weer naar huis. Als we thuis zijn gaan we ons klaarmaken voor naar bed te gaan, dan kijken we nog even tv en daarna gaan we slapen.

Sex Lessons ft. Niall HoranLees dit verhaal GRATIS!