L- Ο Αρραβώνας

397 30 2
                                    


Στο Προηγούμενο: Ο Καρλ έκανε πρόταση στην Τζούλιετ και θέλουν να περιμένουν μέχρι τον γάμο για να ολοκληρώσουν την σχέση τους. 




Το πρόσωπο της Φέμι έδειχνε αμηχανία και λίγο αηδία. "Μαγείρεψες για αυτόν, ήσουν ημίγυμνη στο κρεβάτι του και κατέληξες όχι μόνο να μην κάνεις σεξ αλλά και να έχεις ένα δαχτυλίδι στο χέρι σου; Τι είναι αυτό, η Μελωδία της Ευτυχίας;" 

Η Τζούλιετ ήταν αγχωμένη που είπε στις φίλες για την πρόταση του Καρλ, αλλά δεν περίμενε αυτή την αντίδραση. 

"Τέλος πάντων." Συνέχισε η Φέμι. "Εμείς θα διαλέξουμε το φόρεμα μας, ως κουμπάρα. Δεν σε εμπιστεύομαι το γούστο σου, θα διαλέξεις κάτι που θα είναι χάλια. Όλες οι νύφες αυτό κάνετε."

Η Τζούλιετ δεν είχε αρχίσει να σκέφτεται ακόμα για τις κουμπάρες και τα σχετικά. 

"Αλλά προφανώς εμείς θα είμαστε. Θέλω να πω ποιες άλλες θα διαλέξεις; Την Σύνθια; Την Αδερφή Στέφανι να σε ακολουθεί σκοντάφτοντας από πίσω σου στο πέπλο; Τέλος πάντων, το δώρο μου θα είναι να σας κάνω μαθήματα χορού, για τον χορό σας στον γαμήλιο τραπέζι."

"Σε ευχαριστώ για την προσφορά σου, αλλά δεν έχω ιδέα αν θα το κάνουμε αυτό. Και είμαι σίγουρη ότι θα είμαστε μια χαρά." 

"Δεν θα κάνεις; Σε έχω δει να χορεύεις." Είπε η Φέμι. "Ο άντρας σου θα ζητήσει να χωρίσετε πριν καν ολοκληρώσετε. Άλλωστε, κανένας δεν χορεύει τόσο καλά όσο εγώ και μου είναι δύσκολο να τους βλέπω."

Πήρε την τσάντα της και σηκώθηκε. "Έχω μάθημα. Σκέψου αυτά που σου είπα." 

Η Τζούλιετ γέλασε.

Η Μάργκοτ είχε μείνει σιωπηλή από την στιγμή που η Τζούλιετ τους ανακοίνωσε τα νέα και όταν έφυγε η Φέμι γύρισε προς το μέρος της. 

"Δεν ήταν κάτι τέτοιο στο σχέδιο. Υποτίθεται ότι θα ήσουν η Άννα και όχι η Νταϊάνα."

Η Τζούλιετ είχε μπερδευτεί. "Ποια;" 

"Υποτίθεται ότι θα ήσουν αυτή που θα άλλαζε μέρη. Η ορφανή με το υπέροχο μέλλον μπροστά της. Όχι το κορίτσι από την μικρή πόλη που παντρεύτηκε το αγόρι από την μικρή πόλη και άφησε όλα της τα όνειρα." 

Υπήρχαν δάκρυα στα μάτια της Μάργκοτ, τα οποία η Τζούλιετ σκούπισε. 

"Δεν αφήνω τα όνειρά μου. Θα πάω στο πανεπιστήμιο κι όλα τα σχετικά. Ποτέ δεν θα πήγαινα στο Ivy League, το ήξερες αυτό. Δεν έχω τόσα χρήματα."

Μαγεύοντας Τον ΚαθηγητήΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα