2.rész

273 12 10
                                    

Mikor kiszálltak nem volt ott senki köztársasági. Csak a fák, és a növények. Ahsoka azonnal a fiúk felé fordult kérdően kitárt karokkal.

- Na, most mi legyen? - kérdezte Ahsoka, miközben a klónokat pásztázta. 

- Fives! Próbáld meg hívni Ninnert, vagy Bosst! - adta ki a parancsot Rex százados a hadnagynak, amit azonnal teljesített is. Hardcase fegyverét markolva járkált körbe, mikor meghallott valamit az egyik bokorból. Fegyverét rászegezve oda lépett.

- Niner? Merre vagytok? - kérdezte Fives a komlinkjébe beszélve. Ekkor Hardcase kiáltását hallották aki fejére ráugrott egy ewok és egy kővel ütögette a klón sisakját. Ahsoka felüvöltött a röhögve, majd odament Hardcase-hez és segített leszedni magáról a kis termetű őshonost. Visítva kapálózott Ahsoka kezében.

- Eltalálták a gépünket és úgy 5 km-re zuhantunk le a találkozási ponttól! - jött az azonnali válasz Fives komlinkjéből.

- Skywalker tábornok veletek van? - kérdezte Fives remélve, hogy senki sem sérült meg a másik csapatból.

- Igen, szerencsére egyikünk sem sérült  meg. Ti jól vagytok? - Fives körbenézett. Végig nézett a még sokban lévő Hardcasen és az Ahsoka kezében lévő visító kis medvén.

- Igen, elértük a találkozási pontot! A szepik bázisa innen nincs messze 8 km-re! - mondta a jelenetet bámulva a hadnagy.

- Ott találkozunk! Niner vége!- miután megszakította a hívást, közelebb lépett a csapathoz. A togruta lány letette a mackót, aki azonnal elrohant a dzsungelbe. Rex fejét rázta. Miután összeszedték magukat elindultak a szeparatisták bázisa felé. Éppen mikor Ahsoka belerúgott egy kőbe ami nagy csattanással ütődött Kix lábának megszólalt a komlinkje.

- Ahsoka! Hallom egyben vagytok! - hallotta meg tanítója hangját a komlinkjéből. Egyre jobban nyugtalanította az érzés amit érzet ezért muszáj volt megosztania mesterével.

- Igen mester! Te is érzed a zavart az erőben, vagy csak az én hülyeségem?... - kérdezte enyhén félénken.

- Én is érzek valami nyugtalanítót, de ne hagyd, hogy elvonja minden figyelmedet! Találkozzunk a célnál!  - mondta határozottan.

- Értettem mester! Az erő legyen veletek! - csapta le gyorsan a komlinket Ahsoka, mert togruta ösztöneinek segítségével meghallotta a dúracélból készült talpak csattogását. - Keletről konzervek! - kiáltott a lány, és azonnal aktiválta zöld fénykardját. Hardcase azonnal ujjongott, és rázta a fegyverét.

- Na, Hardcase be van már zsongva! - nevetett Fives. Ekkor vörös lézernyalábok suhantak el mellettük. A padawan azonnal hárította a lövedékeket.

- Mire vársz Hardcase? Tapsra? Mert azzal most nem tudok szolgálni! - kiáltott Ahsoka. A klón azonnal elkezdett lövöldözni. Boldogságában elkezdett dalolászni miközben vagy öt roham-droidot kilőtt. A többiek is lövöldöztek miközben Ahsoka lesokkolt.

- Szépen fogynak fiúk! - üvöltött Rex.

- Baj van!!! - üvöltött torkaszakadtából Ahsoka. Ekkor leálltak a konzervek, és ketté váltak, hogy közöttük eltudjon menni valaki. A droidok nem lövöldöztek, csak álltak. A köztársasági csapat lefagyott. Köhögést és egy karmos talp csattogását hallották.

- Elterelem a figyelmét, induláslás! - morogta Ahsoka. 

- Na  még mit nem! - emelte a konzervek felé fegyverét Fives, mire a többiek is ezt tették.





You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 11, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Clone Wars: CsatatérWhere stories live. Discover now