Part 9

1.5K 92 11
                                    

{ISABELLE}

Ik loop doelloos door de gangen, Logan heeft een vergadering en voor de rest ken ik hier niemand. Een beetje verderop in de gang staan een paar vampier meisjes. Ze zien er sletterig uit. Ik loop door en als ik ze voorbei loop roepen ze me. 'Ja?' ik zal maar aardig doen want anders heb ik weer een probleem. 'Zo dus jij bent het nieuwe meisje dat is gekozen?' Ik knik rustig. 'Wat ben je lelijk' zegt de middelste, ze heeft lang blond haar en groene ogen. De rest begint te lachen. 'Nou kijk eerst maar naar jezelf, bitch!' zeg ik terug. Ik zie haar haar vuisten ballen. 'Hoe durf je haar zo te noemen, ze de mooiste vampier van de wereld!' schreeuwt een vriendin van haar, ze heeft lang krullende haar dat, zo te zien, gekleurd is in de kleur zwart. Ik begin te lachen 'Zij de mooiste? Je maakt een grapje zeker' ik lach nog harder. Ze sist hard en haalt uit. Haar nagels komen tegen mijn wang en snijd hem open. 'Jij vuile trut, Logan is van mij!' schreeuwt ze.

'Ik ben van niemand' komt een stem tussenbeide, zonder dat ik het besef maakt mijn hard een sprongetje. 'Prins,...., Logan' stottert ze en ze buigen voor hem. Ik voel aan mijn wang en voel het bloed stromen. Het wordt zwart voor mijn ogen en ik val flauw.

•¥•

Ik voel dat ik op iets zacht ligt. Mijn oogleden zijn nog zwaar maar ik probeer ze open te doen. Het eerste wat ik zie is dat ik in een kamer lig, die niet van mij is. Ik ga recht zitten en zie Logan in een stoel zitten. Als hij ziet dat ik wakker ben loopt hij naar het bed toe. 'Alles goed?' vraagt hij bezorgt. Ik knik 'Wat is er gebeurt?' 'Jill heeft je aangevallen' hij loopt weg en later kilt hij terug met een washandje. 'Je wang is helemaal open en ook je slaap is aangetast, dus daarom viel je flauw' legt hij uit. 'Mag ik?' vraag ik als hij naast mee zit. Ik knik en hij gaat met het washandje over mijn wang en slaap. Heel de tijd kijk ik naar zijn gezicht, zodra hij doorheeft dat ik kijk, kijkt hij terug. Ik slik en verdrink in zijn ogen. Zijn hand met het washandje valt naar beneden en hij buigt voorover. Ik sluit mijn ogen en wat later voel ik zijn zachtjes lippen op de mijne. Eerst is onze kus rustiger maar hij wordt steeds heviger. Zijn handen glijden over mijn rug en hij duwt me rustig plat op het bed.

----------------------------------------------

ZOZO, LOGAN EN ISA EINDELIJK SAMNE. VINDEN JULLIE HET SCHATTIG? JA? NOU VERTEL ME MAAR WAT ER GAAT GEBEUREN VOLGENS JULLIE! :)

VOTE 👍

COMMENT 💬

LOTS OF LOVE 💕

Gekozen en GenomenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu