ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΕΣΣΕΡΑ

38 10 3
                                    

Κατάλαβα πως ήμουν μεθυσμένη όταν μου φαινόταν ξεκαρδιστικός ο ήχος που έκανε η βότκα μέσα στο μπουκάλι της. Το οποίο μπουκάλι είχα κλέψει από την κουζίνα -γιατί βαριόμουν να πηγαίνω εκεί κάθε τρεις και λίγο για γεμίζω το ποτήρι μου- και το μοιραζόμουν με την Jenna.

Για περίμενε μια στιγμή, που είναι η Jenna; Δεν κάθεται στον καναπέ δίπλα μου, συνειδητοποίησα. Τι της συνέβη; Έφυγε; Την απήγαγαν εξωγήινοι ; Ανασήκωσα τους ώμους και ήπια άλλη μια γουλιά βότκα.  Δεν πειράζει, περισσότερο αλκοόλ για μένα.

Ξαφνικά ο Jordan στάθηκε μπροστά μου.''Γεια σου, όμορφη. Που ήσουν, σε έψαχνα'' είπε.

''Λοιπόν, με βρήκες, συγχαρητήρια !'' Τον χειροκρότησα και μετά χτύπησα την άδεια θέση στον καναπέ δίπλα μου. ''Έλα κάτσε μαζί μου, τελικά δεν έχει πλάκα να πίνω μόνη μου''

''Βασικά, εσύ σήκω πάνω και έλα μαζί μου. Έχω κάτι να σου δείξω, πάω στοίχημα πως θα σου αρέσει'' μου έτεινε το χέρι και το πήρα.

''Οκ, αλλά θα πάρω και αυτό μαζί μου'' δήλωσα, δείχνοντας το μισοάδειο μπουκάλι μου.

''Όπως θέλεις'' με πήρε από το χέρι και με οδήγησε  σε ένα μικρό, όχι και τόσο προσεγμένο δωμάτιο. Ήθελε ένα βαψιματάκι, πρόσεξα, και  ένα καλό καθάρισμα, σκέφτηκα βλέποντας την σκόνη σε όλες τις επιφάνειες. Και όχι μόνο αυτό το δωμάτιο, γενικά όλο το σπίτι ήθελε καθάρισμα.  Αν θέλεις κύριε Jordan να κάνεις πάρτι στην καμπίνα των γονιών σου στο δάσος που έχουν να επισκεφτούν εδώ και μια δεκαετία πρέπει να την καθαρίσεις πρώτα.

''Ok, δεν είναι και καμία σουίτα, αλλά μας κάνει'' ο Jordan με διέκοψε από τις σκέψεις μου και με φίλησε.

Τα φιλιά του ήταν λίγο αδέξια, μάλλον επειδή ήταν μεθυσμένος, αλλά δεν με πείραζε.  Με έσπρωξε προς τα πίσω μέχρι που έπεσα στο κρεβάτι με εκείνον από πάνω μου.

Τα χείλη του άφησαν τα δικά μου και με φιλούσαν στο πίσω μέρος του αφτιού, κατά μήκος του λαιμού, κατέβασε την μια μου τιράντα και μου φίλησε τον ώμο, ενώ και τα δύο του χέρια είχαν μπει κάτω από την μπλούζα μου και έπιαναν το στήθος μου.

Οκ, όλη αυτή η σωματική επαφή ήταν καλή, αλλά νομίζω ότι είναι ώρα να βάλω κάποια όρια.

''Δεν θα κάνουμε σεξ'' του είπα.

Σταμάτησε να με φιλάει και με κοίταξε λες και είχα φυτρώσει δεύτερο κεφάλι.

''Μα φυσικά και θα κάνουμε σεξ. Γιατί νομίζεις ότι ήρθαμε εδώ;'' μου απάντησε.

''Jordan, όχι. Δεν είμαι έτοιμη ακόμη'' του υπενθύμισα,

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: May 10, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

The Red ViperWhere stories live. Discover now