Nepřítomnost a naštvanost

53 2 4
                                    

Překvapilo mě že do ní patří i Niall.

Pustil mě z jeho sevření a odešel. Jedinej  kdo tam zůstal je Niall." Nialle jak můžeš bejt v jeho partě?" zeptala jsem se ho  a na konci věty se mi zlomil hlas." No víš.." nachvíli se odmlčel " byla to jediná parta kluků která se mi zdála v pohodě" řekl a odešel. Jako vážně? on odešel?! to mi ještě nikdy neudělal.. Stratila jsem nejlepšího kamaráda. V Ianově partě byly ještě nějací kluci. Myslím že na ně volal něco jako Louisi,Zayne,Harry,Liame pojďte sem a hned.

 Pohled NIalla:

"Proč byl na ní takový přísný.... ona ti nic neudělala" Opovážil jsem se zakřičet na Iana. Ucítil jsem štíplavou bolest na tváři. Dostal jsem facku. " Protože je tak sexy chápeš?" Zeptal se mě nenávistně. Už chápu co měla namysli Claris. Rychle jsem za ní běžel se jí omluvit. "Claris. Claris počkej. Prosím." volal jsem na ní ale ona furt přidávala do kroku. Pak se zastavila otočila se na mě a já se zděsil " Claris kdo ti to udělal..." zeptal jsem se opatrně." Ten tvůj kamarádíček Ian" řekla naštvaně. Otočil jsem se že půjdu a něco mu řeknu, ale chytila mě za ruku. "Co děláš " vypískl jsem na ní. Koukala se na mě s výrazem ' Sorry no tak si běž' . " Promiň, ehm jen jsem nechtěla jít zbytek cesty domů sama" dívala se na mě tim smutným kukučem co dělá když něco chce. "ok" zavrčel jsem přez zaťatý zuby. Ona se jen šibalsky usmála a šli jsme.Když jsme přišli před náš dům tak mě pozvala dovnitř. " Né, děkuji musím ještě něco udělat" odmítl jsem jí slušně. A hned jsem šel za Ianem.

_______________________________________________________

" Tohle jsi nemusel" řekl jsem naštvaně." Klid a co jsem vlastě provedl?" řekl namyšleně. "Ty se ještě ptáš?!" řekl jsem a strčil jsem do něho. To jsem ale neměl dělat, vyvolal jsem tím rvačku. Nedopadlo to dobře. Mám naražený žebra. Co víc jsem si mohl přát, ale za obranu Claris to stálo. Doufám že za ní už nepoleze. Druhý den jsem jí viděl s nějakým klukem se držet za ruku. Když otočil hlavu na mě yděsil jsme se . Byl to Ian. " Nech jí bejt!" zařval jsem na něho. " To bě to včera nestačilo?" zeptal se arogantně a s úsměvem na tváři. Claris  na mě koukala jako' what co se děje?. Rozešla se mým směrem . Já jsem se na ní jen díval.

Pohled Claris:

" Nech jí bejt slyšeli jsme za sebou. Ian se otočil a zařval " Tobě to včera nestačilo?". Otočila jsem se a tam stál Niall.Pustila jsem Iana  a  rozešla jsem se k Niallovi. " Co ti včera udělal?" řekla jsem a na konci se mi zlomil hlas. " Kvůli tobě jsme se s Ianem poprali a ty se s nim ještě taháš" řekl a mě se do očí vrhnuly slzy." Nialle" na chvíli jsme se odmlčela " To jsem nevěděla" řekla jsem a už neudržela slzy. " Neplač, prosím" řekl  a objal mě. Ya námi jsem slyšela ránu. Pustila jsem NIalla a otočila jsem se. Byl tam Justin a pral se Ianem.Slyšela jsem že se prý Ian snažil zabít Justina ale nepovedlo se mu to...Rychle jsem k nim běžela abych je od sebe odtrhla , ale jak mě Justin viděl pustil Iana a věnoval se mě. Šel ke mě aby mě objal ale  náhle mi zazvonil telefon. Kdo jiný to může být... No přeci.....

Doufáme že se vám tahle část bude líbit.... Veškerý Vote  a KOments nám udělají radost... Prosím napište nám jestli má cenu psát dál děkujeme Lovujeme vás :***

Kájuš a Lála :**

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Sep 22, 2014 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Terror High SchoolKde žijí příběhy. Začni objevovat