-AŞK-

569 19 9
                                    

Öncelikle telefondan yazicam. Yanlislar olabilir . şimdiden kusutuma bakmayin.

Koltuklar oldukça rahatti. Ömer bana bakip sıritiyordu. Çok tatlı ve sexydi serro. Kulagima yaklasti usulca. Ve;

- Çok kiskandin herhalde he ne dersin?

Dedi ve o nacizane gülüşünü bana yöneltti. Ben oldukça dürüst davrandim ve evet dedim.?? Nasıl yani... Diye düşündüm ve utancimdan koltuga gömüldüm. Kiskanmistim doğru ama onu değil Barış'ı... Hem ona bunu soylememeliydim.. Of lanet.

Hostesler ortalarda gezinmeyi adet haline getirmişti. Belli ki arkadaşları olucak kevaseyi ariyorlardi. Uçak direkt Kore yolcusuydu. Ama biz bunu aktarmali hale getiricektik. Ama nasıl? Ömer;

-Gel benimle avrat. Dedi ve kahkahayı bastı. Sasirmadim. Onun bu dengesiz hallerine alismistim.

Onu öldürmek için kivraniyordum. Ölmeliydi. Ömer ellerimde aci cekmeliydi. Ama ona karsi bos değildim. Ve isime yariyordu. Ben bunları düşünürken ömer le bir hostesin yaninda olduğumuzu ve omerin benim elimi tuttuğunu fark bile etmemistim.

-Bakin hanfendi. Sevgilim ucakdan çok korkuyor. Pilot amcacikla kısa bir görüşse??

-Beyefendi sizi anliyorum lakin imkansiz. Böyle birşey binde bir olur. Ve hanfendi hic korkuyor gibi de durmuyor. İnince pilotla muhabbet edebilirsiniz. Simdi oturun yerinize lütfen.

Çaresizce yerimize yöneldik. Bu güzel bir plandi tabi. Ama ise yaramamisti.

En cok hoşuma giden kisim bana sevgilim diye hitap etmesi olmuştu. Onu istiyordum. Çok çekiciydi. O güzel kasları basimi döndürmeye yetiyordu...

-E avrat napcaz simdi ?

-Avrat ne ya? Ne sacmaliyorsun sen?

-Avratımsın iste sen benim.Allah Allahh. Beni kiskandigina gore asıksınnn :D dedi ve güldü. Ama bu sefer itici buldum bu gülüşü...

-Kes zırvalamayı. Balta bul bana.

-Avrat uçakta baltayı nasıl bulim?!

-Git ve bul. Ucagin kanatının tekine hasar vermem lazım. Yoksa yanıcaz. Cabuk! Acele et be adam!

Ömer ayağa kalktı dudaklarını büzdü hafifçe üstüme eğildi. Sırıttı . ve dudaklarima küçük bir öpücük yerleştirdi. Tam dogrulucakken boynumu avuclarima aldim. Tirnaklarimi biraz geçirdim. İnledi. Canı yanmisti. Dolgun dudaklarini gozlerimle taciz ettim. Ve hizli ve sert bir bicimde öpmeye basladim. Koltuğa geri oturdu ve ellerini belime doladi.

ÖPÜŞÜYORDUK! ÖMER VE BEN! :O

Dudakları çok lezzetliydi. Alt dudagini yalamak çok hoşuma gitmişti. Aniden ayağa firladi ve ;

-Ben su baltayı bulsam iyi olucak. Dedi.

Ama hic gulmedi. Üzülmüştüm. Lakin plana odaklanmaliydim. Meğer ne zormus suçlu bicimde ülkeden firar etmek...

Ömer bir cantayla geri döndü. İçini gizliden actim. Balta vardi tabi. Ama daha başka birsuru kesici aletle beraberinde.

-Yolculardan birinin olmalı. Ya tamirci yada senin gibi bir psikomanyak.

-Bu balta küçük. Sence is görür mü?

-Denicez sevgilim.

SEVGİLİM. OMG! DİDİM :D

Çantayı sirtima yerlestirdigim gibi tuvaletin yolunu tuttum. Ardimdan da ömer geliyordu. Ölebilirdim. Çok dikkatli olmaliydim. Kilometrelerce yükseklikte hic guvenliksiz bir bicimde bir uçak kanatinin üstünde salinicaktim. Korkuyordum. Ama çok değil.

-Bende gelicem. Ve bunu görüyormusun. Sana ve bana. Sonra da uçağa bagli olucak. -Halatı nerden buldun?!

-Çok soru sorma da bağla sunu hatunum.

-Peki sevdigimm...

BAYA BAYA ALISMISTIM BU SEVGİLİ OLAYINA. ÖMER E AYAK UYDURMAKTAN BASKA CARE YOKTU. CAKTİRMAYİN COK HOSUMA GİDİYORDU ASLİNDA :D

Tam istediği gibi baglamistim. Halat uzundu Allah'tan. Tuvaletin küçük de olsa disariya uzanan bir camı vardı. Ömer önden gidicekti.

İlk ayagini atti camdan disari sonra diğerini. Bedeni gövdesi kafası derken ucagin kuyruguna sarilir vaziyete gelmişti. Halatdan tutunarak bende Ömer in bulunduğu vaziyete gelme sansina şayan oldum. Kanata ulaşmak zorundaydik. Yada kuyruğunu parcalasak? Bu daha kolay olurdu. Sirtimdaki cantadan baltayı cikarttim. Elerimle tutuyordum. Ucuna yaklasmaya yeltenicekken o iri eller beni engelledi. Elimdeki baltayı aldı. Ve ipi sıkı tutmam gerektiğini vurguladı. Kuyruğun ucuna yavaş yavaş ilerliyordu. Baltayi aniden geçirdi. Küçük bir yarık ortaya belirdi. Bir daha bir daha ve bir daha. Ömer bunu tekrarlamaya fena sarmıştı. Değişik... Sanki birisinin kafasini defalarca kez uçurmaya benziyordu. O an ömer i asagiya atmayi düşündüm. Ama halati sökmek filan diye düşününce erindim. Ömer bana doğru gelirken br anda rüzgar etkisiyle geri doğru uçtu denilebilir. Halati kendime doğru çekmeye calisiyordum ama ne çare. Çok güçsüzdum. Halat çok uzundu. Gökyüzünde saljnabilir ve uçağa carpa carpa ölebilirdi. Ona doğru yaklastim ve elimi uzattim. Çaresizce tuttu. Sıkı sıkı kavradı. Çektim. Çektim. Kuyruğun ortasina gelmiştik.işimiz bitmişti. Kuyrukta bir delik ortaya gelmişti. Oradan hava girecekti ve denge bozulacakti. Olebilirdik yolcularla birlikte ama umurumuzda değildi. Tuvalete geri giriş yaptik ve halatdan kurtulduk. Bu is beni baya bir yormustu. Şimdiyse sıra pilot beyin anonsunu beklemeye kalmisti... :)

Bölüm geç geldi KB. Lakin pcm bozuk ve telefonumda da problem var. Elimden geldiğince. Kabul edin. İlişkim düzeldi ve çok güzel gidiyor. Soranlara söylüyorum. Tuzla-sifa da oturuyorum. İstanbul. :) yasim 15 . hic uçağa binmedim :D dualariniz için teşekkürler. Hikaye hakkında düşüncelerinizi yorum halinde belirtebilirsiniz :))

-SONU GELMEYEN KAN-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin