Kapitel 17

162 3 0

Nelly's POV ~

Jag öppnade tungt ögonen och tittade upp i taket. Jag sträckte lite lätt på benen och satte mig upp i sängen och lät benen vingla lite över säng kanten. Jag vände huvudet bakåt mot Michael, han sov fortfarande och det var väldigt gulligt. Hans röd/svarta hår stod åt alla håll men det var bara sött. Jag reste mig långsamt ur sängen och gick mot badrummet. Jag drog av mig min tröja och då såg jag det. Dem fula ärren på armarna. Jag hade fortfarande lite blod kvar på armen som var torkat, usch.

Jag drog av mig byxorna och mina underkläder och hoppade in i duschen. Jag sköljde av all smuts och svett. Jag kunde inte skrubba båda fötterna för jag hade en stor påse runt mitt vänstra ben. Stor suck. Jag hoppade ur duschen och la en handduk om mig.

Niall's POV ~

Jag öppnade ögonen och tittade mig omkring i rummet medan jag sträckte lite på mig.

Jag drog snabbt av mig täcket och gick över till garderoben. Jag letade rundor efter min hoddie som jag brukade använda här hos mamma och pappa.

Jag drog den över huvudet och satte dem på plats, sedan tog jag ett par jeanse och drog på mig. Skönt att vara hemma och använda mina gamla kläder igen.

Jag gick ut från rummet fram till trapporna och kände lukten av stekta pannkakor. Mammas delikatess! Jag sprang ner för trapporna in i köket och hittade mamma vid spisen.

"Oh, hej Nialler. Trodde inte du var vaken." Skrattade hon när hon såg mig. Jag framstod nog som ett barn fast jag var vuxen, typ. Tonåring då. Eller är man det när man är 21?

Jag slog mig ned vid bordet och högg in på mammas underbara pannkakor.

"Hur länge stannar du?" Frågade mamma när hon satte sig vid bordet.

"Vet inte.." Svarade jag med munnen full.

"Okej." Sade hon tyst och högg in på pannkakorna.

Nelly's POV ~

Jag trädde tröjan över huvudet och drog ned den till midjan. Jag tog en snabb titt på klockan, 07:12. Jag kan väl gå på en promenad? Det var ju ändån ljust ute.

Jag sprang ner till hallen men kom på att jag skulle skriva en lapp till grabbarna.

Jag tog fram en lapp och en penna.

"Hey grabbar. Är ute på en promenad, spara lite frukost till mig. Kram Nelly :)". Skrev jag och la lappen vid köksön. Sedan gick jag ut i hallen och trädde på mig skorna och tog med mig väskan med det viktigaste, mobil och nycklar. Och laddare för säkerhetsskull. Jag öppnade dörren och gick ut. Jag låste om mig och sedan gick jag ut i sommarvärmen.

Jag gick längst med trottoaren.

Var de fotsteg bakom mig? Eller hörde jag bara i syne? Jag kollade bakåt, nej. Det var ingen där. Jag fortsatte gå.

Jo, det var någon där.

När jag skulle vända mig om tog någon tag om mig och la sin hand över min mun.

"Trodde inte tjejer som du var uppe såhär tidigt." Hörde jag en mörk röst viska i mitt öra. Han backade bakåt med mig och slängde in mig i en bil. Sedan satte han sig framför ratten.

"Prova inte ens att rymma, då kommer de sluta illa för dig." Jag såg hans flin i backspeglen.

"Vem är du?" Fick jag fram. Jag var jätte rädd, jag rös.

"Du kan kalla mig Luke, Men jag föredrar sir. Luke. Flinade han och vände sitt huvud mot mig. Luke? Som i Luke Hemmings? HAN är med Michael i 5SOS! Omg!

Jag bankade på bilrutan med han körde iväg med mig men stannade igen när jag inte slutade.

Han drog fram en näsduk vid mina näsa.

"Godnatt, prinsessan. Dröm sött." Sade han och flinade. Jag andades in den söta doften som var på näsduken och snart somnade jag.

Sorry, jätte kort men nu har jag fått in litta drama i denhär usla berättelsen! Och vad kommer Luke göra med henne? Det får ni se nästa gång :) xx

He is the only oneLäs denna berättelse GRATIS!