{PDF Epub} Download BOEM! Makbuntu by Bert van Dam

2 0 0
                         

Simple Way to Read / Download BOEM! Makbuntu by Bert van Dam in PDF, EPub, Mobi, Kindle eBook and other supported formats.

How to Read / Download BOEM! Makbuntu:
- Scroll down to comments
- Click the link.
- Get your file
- Wish you have good luck and enjoy reading your book.Read BOEM! Makbuntu by Bert van Dam PDF
Read BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Kindle
Read BOEM! Makbuntu by Bert van Dam ePub
Read BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Mobi
Read BOEM! Makbuntu by Bert van Dam DaisyDownload BOEM! Makbuntu by Bert van Dam PDF
Download BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Kindle
Download BOEM! Makbuntu by Bert van Dam ePub
Download BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Mobi
Download BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Daisy

READ COMMENTS FOR THE LINKREAD COMMENTS FOR THE LINKREAD COMMENTS FOR THE LINKREAD COMMENTS FOR THE LINKBook Overviews:
Top Book, Top Author, Top Genre.

BOEM! Makbuntu Het model voor de zin van het leven door Bert van Dam Bert van Dam: 'Er is een zin van het leven zonder zweven' Wat is het recept voor een zinvol leven? Lees de moderne filosofie van voormalig topmanager Bert van Dam in BOEM! Makbuntu. Het model voor de zin van het leven. Hij gooide in 2014 het roer om, om zich volledig te richten op zijn queeste 'mensen helpen hun beste leven te leiden'. Makbuntu is zijn antwoord. Een model dat voor iedereen behapbaar is; managers, ondernemers, nuchtere gelukszoekers en andere nietzwevers. 'Creëren vanuit je hart raakt de essentie van wie je bent' - uit: BOEM! Makbuntu In de Afrikaanse Serengeti was Bert van Dam samen met zijn gezin getuige van de oversteek van 7000 gnoes over de Mara-rivier. Een magisch moment van beweging. Eindelijk begreep hij waarom hij hier is. Niet om directeur te zijn van een groot telecombedrijf. Niet om miljoenen te verdienen. Hij gooide in 2014 het roer om en schreef een nieuw model over de zin van het leven. Het resultaat is het boek BOEM! Makbuntu. Het model voor de zin van het leven. Makbuntu is een samenvoeging van maktub (Arabisch; 'het staat geschreven in het universum') en ubuntu (Zoeloe; 'één zijn met je omgeving'). Het makbuntu-model bestaat uit drie pijlers: creatie, liefde en genieten. Van Dam geeft de lezer praktische technieken mee om deze elementen toe te passen. Er zijn maar weinig managers die hun werk en spiritualiteit openlijk samenbrengen. Bert van Dam doet dit al 25 jaar. 'Om mij heen zie ik veel ongelukkige mensen die leven op de automatische piloot. Als je 80 bent en je kleinkind zit op je knie, wat ga je dan vertellen? Dan vertel je niet over je bankrekening. Dan vertel je over de liefde die je hebt gegeven en ontvangen. Dan komen de verhalen over hoe je hebt genoten met je vrienden. Over de dingen die je hebt gecreëerd vanuit je hart. Die levensvlam wil ik aanwakkeren.' Bert van Dam (1966) gaf als managing director leiding aan Planet Internet,Phonehouse Nederland en later Phonehouse Europa (4000 medewerkers). Hij is mede-oprichter en CEO van MultiplyHappiness BV dat als missie heeft om wereldwijd geluk te vermenigvuldigen. www.multiplyhappiness.nl. Meer informatie op www.makbuntu.com. 'Wij zijn de natuur. Dat is een wetmatigheid' - uit: BOEM! Makbuntu


Why Must Read Online and Download Books?
Get BOEM! Makbuntu by Bert van Dam. Full supports all version of your device, includes PDF, ePub and Kindle version. All books format are mobile-friendly. Read online and download as many books as you like for personal use. Join over thousands happy readers, and cancel the membership at anytime as you like if not feel satisfied.

Tags: BOEM! Makbuntu by Bert van Dam pdf, BOEM! Makbuntu by Bert van Dam epub, BOEM! Makbuntu by Bert van Dam pdf, BOEM! Makbuntu by Bert van Dam epub, read online BOEM! Makbuntu by Bert van Dam, BOEM! Makbuntu by Bert van Dam read online, read BOEM! Makbuntu by Bert van Dam online, download BOEM! Makbuntu by Bert van Dam, BOEM! Makbuntu by Bert van Dam download, read online BOEM! Makbuntu by Bert van Dam pdf, BOEM! Makbuntu by Bert van Dam read online pdf, read BOEM! Makbuntu by Bert van Dam, download BOEM! Makbuntu by Bert van Dam, BOEM! Makbuntu by Bert van Dam download pdf, BOEM! Makbuntu by Bert van Dam download, BOEM! Makbuntu by Bert van Dam pdf online.

============================================================
B.O.O.K BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Ebook.
Ebook BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Kindle.
BEST! BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Rar.
Best BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Zip.
!BEST BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Mobi Online.
Best! BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Audiobook Online.
D.o.w.n.l.o.a.d BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Review Online.
Best BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Read Online.
B.e.s.t BOEM! Makbuntu by Bert van Dam Download Online.


PublicWhere stories live. Discover now