15

962 40 7

Hariths pov

Tengah aq relax lepak lepak dkt atas sofa tiba-tiba ade mesej masuk.

From Alyna Sayang😘😘
- jumpa awak dekat rooftop apartment awak pukul 9.30 malam.

Aku tanpa membuang masa terus gosok baju, gosok seluar, mandi. Pstu bersiap. Mne tak nye. Dia hantar mesej pukul 8.55 malam. Nk bersiap tu pikir kejap ke. Org ajak kuar. Bersiap dia mcm nk gi dating. Jumpa org tersayang lh katakan.

Selepas siap, aq terus pergi ke tempat yang diberitahu oleh lyna.

Smpai je situ, aq ternampak Alyna bercakap dgn seorang lelaki. Diorg mcm rpt. And you know what laki tu cuba nk peluk bini aq woi!!!

Hariths: lyna..

Alyna terus menoleh.

Hariths: smpai hati awak buat saya mcm ni eh.

Alyna: what are you talkin about?

Hariths: Klau tak sayang buat cara tak sayang. Jgn berlakon baik sgt. Klau setakat perempuan mcm kau. Aku boleh cari banyak lagi. skrg baru aq sedar. Aq dh bazirkan cinta aq dkt kau. Sia sia je semua yg aq buat.

Alyna: awak salah phm ni Hariths.

Hariths: aq perlukan masa untuk tenangkan diri saya. Jgn cari aq.

Aq pon pergi tanpa mengendahkan Alyna. Sia sia semua usaha aq. Aq x de pilihan. Aq kena tenangkan diri sebelum semua jadi lebih teruk. Aq kena pergi jauh dari lyna, jauh dari semua org yg aq rpt.

Setelah mengemas pakaian, aq pon call teksi dan terus pergi ke Airport. Dlm teksi aq dh beli tiket flight ke Australia. Aq beruntung sbb smpai je situ x pyh tunggu lme lme. Tunggu 25 min je. Aq harap sangat pemergian aq ni mampu membuatkan aq tenang. Susah nk terima hakikat. Tpi tu lh yg aq terpaksa buat. Terima hakikat. Susah tapi terpaksa demi kebaikan semua.

HATE YOU MR MAFIAWhere stories live. Discover now