Let's do it!

441 26 0
                                    

Brooklyn's synsvinkel:

Jeg endte bag et bord sammen med Calum og Luke. Luke grinte så jeg holdt ham for munden. Min far gik stille rundt og lyste rundt med en lommelygte.

Jeg kunne se Vega på den anden side af køknet. "Brooklyn Ross! Kom op fra det bord!", Sagde min far pludseligt.

Jeg rejste mig stille. "Hej far? Var du også sulten?", Spurgte jeg for at tale udenom. Han kiggede vredt på mig. "Hvor gemmer Vega sig?", Spurgte han.

"Vega? Du mener min tvilling, ik? Har ikke set hende før..!" Jeg kiggede efter Vega. "Vega, og de andre drenge. Kom ud nu!", Sagde han uden overhovedet at kigge derhen.

De kom hen til mig og stod helt stille. "Hvad laver I i køknet på denne tid?", Spurgte han surt. Vega kiggede i jorden. "Det ved jeg ikke...", Svarede jeg sukkende.

"Brooklyn, din straf er at du skal optræde først imorgen, og Vega, du får ikke lov til at lave dit solonummer!", Sagde han.

"Men far?! Du ved at jeg har sceneskræk?!", Svarede jeg. "Det er ligegyldigt!", Sagde han. "Det er unfair!", Svarede jeg vredt.

"Sådan er det, Brooklyn!'', Svarede han og gik. "Du er så forfærdelig! Jeg tager altid skylden for det du gør! Vega, det er jeg færdig med nu...", Sagde jeg og løb min vej.

Vega's synsvinkel:

"Jeg kommer ikke til at lave mit solonummer?" Jeg kiggede chokeret på de andre drenge. De kiggede opgivende ned i jorden.

(Næste dag)

Brooklyn's synsvinkel:

"Velkommen til California Arts! Vi begynder med Brooklyn Ross, som med lidt hjælp fra 5 Seconds Of Summer, gik helt til tops! Her er hun med 'Since You Been Gone'!"

Jeg gik ud på scenen, hvor folk klappede. Jeg lukkede øjenene og begyndte. Det første stykke var nervepirrende, men lidt efter lidt, blev det bedre.

Mrs All American // a.iOù les histoires vivent. Découvrez maintenant