t w e n t y f i v e

5.4K 308 8
                                    

Jsou to téměř tři měsíce od Liamova a Michellina zasnoubení a turné kluků se pomalu blíží ke konci. Já a Samantha se budeme muset rozloučit s kluky a jelikož se oficiálně ví o mém a Zaynovu vztahu, měli jsme dost peprný rozhovor s Modestem. Bylo nám zakázáno udržovat jakýkoliv kontakt s kluky a mněbylo samozřejmě nařízeno, abych se rozešla se Zaynem, jelikož to může kazit jejich image, když nebudou působit, že jsou k mání. O Michelle ale nepadlo jediné slovo a je to jedině dobře. Jejich vztah, a především zasnoubení není zatím veřejně oznámeno, takže si užívají klidu.

„Lásko?" špitne Zayn a vezme mě za ruku. „Posloucháš, co říkám?" podiví se.

„Promiň, nějak jsem se zamyslela,"

„Děje se něco?" zeptá se.

„Vrtá mi hlavou to, jak to mezi námi bude, až skončí vaše tour," šeptnu a skloním hlavu.

„Jak by to mělo být?" nechápe. „Myslíš si snad, že bych se s tebou doopravdy rozešel?"

„Ale slyšel si, co říkali všichni z vedení Modestu," fňuknu a opřu se hlavou o jeho rameno.

„Říkat si můžou co chtějí," ušklíbne se. „Do vztahu mi kecali dost. Nebudu skákat tak, jak oni pískají,"

„Co když z toho budeš mít problém?"

„Jaký problém bych měl asi mít?" uchechtne se a posadí si mě na klín tak, že na něm obkročmo sedím. „Oni budou mít problém, jestli se mi tě pokusí sebrat," šeptne a přitáhne si mě k polibku. „Miluji tě,"

„Také tě miluji, Zaynee," šeptnu mu na rtech a nechávám se unášet nejen jeho polibky, ale také i doteky.

Louis se rozhodl, že by byl dobrý nápad, jít na nějakou hezkou společnou večeři a kde jinde by byla lepší příležitost než teď, když jsme v Paříži. Bohužel pro mě má restaurace relativně přísný dresscode, který nic z mého oblečení, které mám s sebou, nesplňuje. Vzhledem k tomu, že vše, co u sebe mám, jsou kraťasy a jeany, budu si muset koupit nějakou sukni nebo šaty. Michelle na tom byla podobně jako já a Sam jako jediná měla oblečení, které by podmínky splňovalo.

I přes to, že Sam má, co si obléci, rozhodly jsme se, že si ve třech vyjdeme po nějakých obchodech a o něco více se sblížíme. Zrovna ve chvíli, kdy nasedáme do auta, zazvoní Sam telefon.

„Mamka je nějakou náhodou v Paříži," vykřikne radostně a vystoupí z auta. „Jane, moc dobře víš, že si příležitost vidět mamku nemůžu nechat ujít. Zvládnete to samy?" zeptá se a my jen přikývneme. Ve skutečnosti to bude zvláštní, vzhledem k tomu, co jsme před několika měsíci zjistily. Sice se náš vztah zlepšil a dovolím si říct, že se z nás staly skvělé kamarádky, nikdy jsme nebyly jen my dvě o samotě.

Zpět na hotel se vrátíme až okolo páté hodiny, tedy hodinu před plánovanou večeří. Proto mi nezbývalo nic jiného, než si dát rychlou sprchu a převléci se. Mezi tím, co si nanáším make-up mi Michelle lehce projíždí vlasy kulmou. Poté se rozhodneme obléknout se. Michelle si vezme šedé tričko poseté menšími obrázky Mickey Mouse, které si zastrčí do obyčejné černé áčkové sukně. Završí to černými teniskami Nike a je připravená vyrazit. Já se po chvíli přehrabávání, a především zdržování rozhodnu pro béžové košilové šaty s černými detaily a pro černé Vans.

Společně tedy vyrazíme do restaurace, která působí velmi luxusně, a především také útulně.

„Asi vám všem bylo zvláštní, proč jsem se vás tak snažil přemluvit, abyste šli se mnou na tuhle večeři, že?" zasměje se nervózně Louis a my přikývneme. Je pravda, že i když jsme Louisovi všichni vymlouvali, že času na podobnou večeři bude ještě více než dost, stál si za svým a trval na tom, že dneska půjdeme. Nedal nám ani na výběr co se týče restaurace, ale i přes to, udělal dobře. „Pravdou ale je, že vám chci někoho představit a každou chvílí by tu měla být," ošije se a začne se soustředit na dveře restaurace, na které má dobrý výhled i přes to, že jsme schovaní za jakousi zástěnou. Naše konverzace pokračuje, a to i bez Louise, který nějakou dobu jen nepřítomně zírá na dveře.

Po několika minutách do restaurace vstoupí blondýnka s růžovými konečky a stejně nádhernýma modrýma očima, jako má Louis, které může být tak okolo šestnácti let. Louis se zvedne, přejde k ní, obejmou se a pomalu ji k nám dovede.

„Lidi, tohle je Theresa," ukáže na slečnu, která jen mávne rukou a tiše pozdraví. „Theresa je má sestra," 

This Is Us || One Direction ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat