6.

2.2K 160 18
                                    

Taehyung sa nemohol prestať červenať kvôli veciam, ktoré mu Jungkook robil. Jeho stehná trel o tie Taehyungové. Jungkook vedel, k čomu dôjde, preto pokračoval. 

Akonáhle sa jeho ruka dostala o trochu vyššie, malý ston unikol z pier mladšieho. Jungkook sa uškrnul a posunul ruku o kúsok ďalej, aby znovu počul Taehyungovo stonanie. Len preto, že Jimin mal nejaký čudný pocit, ocitol sa pred Jungkookovými dverami.

Zaklopal a z druhej strany sa ozvalo zavrčanie, než otvoril dvere nahnevaný Jungkook a za ním stál celý červený Taehyung.

,,PRESPÁVAČKA!" povedal povzbudivo Jimin, pretože sa mu to podarilo.

,,Čo? ni-..."

,,Jééééj."

Jungkook sa zamračil, ale nechal to tak kvôli Taehyungovi. Nepoznal to dieťa dlho, ale chcel ho len pre seba a nikoho iného.

,,Už dlho som poriadne nespal."

Jungkook sa usmial, keď povedal priznanie svojmu mladšiemu chlapcovi, ale faktom ostávalo, že tu bol Jimin. Ďalšie zaklopanie sa ozvalo a Jungkook sa spýtal Taehyunga či pôjde otvoriť. Mladší súhlasil a šťastne podišiel k dverám.

,,Jinnie!!"

Jungkook sa kvôli neznámemu menu zamračil a taktiež aj Jimin. Preto obaja išli zistiť, kto prišiel.

Stal tam vysoký chalan s hnedými vlasmi a veľkým úsmevom.

,,Baby!"

,,Kto ste?"

© Daddy-Tae
All rights reserved.

Ahooooojte🌹

Máme tu novú časť, hehe😂😂 Už dlho som sa vás chcela spýtať, aké máte zatiaľ pocity z tohto príbehu. Viem, že ešte je tu málo časti, ale veľmi ma to zaujíma.

Aký ste mali dnešný deň v škole? Pre mňa bol namáhavý, ale zajtra je piatok. Konečne 😂😂😂

Posielam vám veeeeľa srdiečok ❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖❤️💝💖

Innocent boy [Taegguk, TR]✓Where stories live. Discover now