{PDF Epub} Download Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry

1 0 0

Simple Way to Read / Download Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry in PDF, EPub, Mobi, Kindle eBook and other supported formats.

How to Read / Download Magyar-Német Biblia:
- Scroll down to comments
- Click the link.
- Get your file
- Wish you have good luck and enjoy reading your book.Read Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry PDF
Read Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Kindle
Read Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry ePub
Read Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Mobi
Read Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry DaisyDownload Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry PDF
Download Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Kindle
Download Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry ePub
Download Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Mobi
Download Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Daisy

READ COMMENTS FOR THE LINKREAD COMMENTS FOR THE LINKREAD COMMENTS FOR THE LINKREAD COMMENTS FOR THE LINKBook Overviews:
Top Book, Top Author, Top Genre.

Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és Die Bibel: Übersetzt von Hermann Menge (1926) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,491 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és Die Menge-Bibel (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-men. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és Die Menge-Bibel (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. Hogyan működik az általános Biblia navigáció: A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra.Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb - ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és Die Menge-Bibel , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.


Why Must Read Online and Download Books?
Get Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry. Full supports all version of your device, includes PDF, ePub and Kindle version. All books format are mobile-friendly. Read online and download as many books as you like for personal use. Join over thousands happy readers, and cancel the membership at anytime as you like if not feel satisfied.

Tags: Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry pdf, Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry epub, Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry pdf, Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry epub, read online Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry, Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry read online, read Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry online, download Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry, Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry download, read online Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry pdf, Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry read online pdf, read Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry, download Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry, Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry download pdf, Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry download, Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry pdf online.

============================================================
B.O.O.K Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Ebook.
Ebook Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Kindle.
BEST! Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Rar.
Best Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Zip.
!BEST Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Mobi Online.
Best! Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Audiobook Online.
D.o.w.n.l.o.a.d Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Review Online.
Best Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Read Online.
B.e.s.t Magyar-Német Biblia by TruthBeTold Ministry Download Online.


OfferWhere stories live. Discover now