🖤

509 58 4
                                    

Március 25.
4 éve ezen napon lépett ki Zayn a bandából.

Kis véleménykifejtés:
Az biztos, a One Direction már nem az a One Direction ami még akkor volt mikor Zayn is közéjük tartozott. A Directionerek nagy része most is a bandához köti, hiszen évekig együtt dolgoztak.
Szeretnék belekötni azokba akik azt mondják, hogy ha utálod Zaynt, nem vagy igazi Directioner. Miért nem? Zayn nem tartozik már a bandához és valószínűleg soha nem is fog már.
Szerettem Zaynt, a hangját, a kinézetét, a természetét. Szerettem a magas szólóit a dalokban, de mióta elhagyta a bandát, már nem "köt" hozzá semmi, ami azzal járna, hogy kövessem, vagy épp a dalait halgassam. Kilépett, normális életet akart... de nem hiszem, hogy nem számított rá, hogy ezen túl sosem lehet normális élete. Ezzel már rég elkésett.
Nemrég olvastam egy cikket, még 2017-ből. Louist kérdezték Zaynről. Azt nyilatkozta, hogy már egyáltalán nem beszélnek. Aztán Louist az anyukájáról kérdezték, meg a fellépéseiről. Azt válaszolta, hogy nem sokkal az anyukája halála után volt egy X-Factor fellépése. A bandából mindenki támogatta őt, hogy meg tudja csinálni. Mind a három srác ott volt és szurkoltak neki amikor a legnagyobb szüksége volt rá.
" Zayn nem jött el. " - mondta Louis.
Tudta, mennyire fontos neki az anyukája, mégsem volt ott mellette annyi év után.
Úgyhogy akárki akármit mondd, hogy szeretnem kell őt, mert a bandához tartozik... nem, srácok... ébredjetek fel, Zayn szarik a srácokra. Én pedig a One Directiont szeretem, a One Directionért rajongok, a One Directionös srácoknál képzelem be azt, hogy majd egyik nap becsengetnek a kapun és feleségül vesznek (😂).... Nem pedig külön külön.
Félreértés ne essék, nem utálom, de megvan róla a véleményem.
Sajnálom ha valaki nem ért egyet.

1D - Updates I. |✔|Where stories live. Discover now